door doetinchem 22 feb. 2012 om 11:03
Computers & telefonie

Microfoon laptop doet het niet

Met Skypen doet mijn microfoon het niet. Bij deze microfoon staat: Digital Mic (Realtek High Defenition Audio). Testen via Skype levert alleen een bromtoontje op en niet de ingesproken tekst. Bij aanklikken Extra, instellingen en daarna geluidsinstellingen verschijnt op het balkje bij microfoon af en toe een groen streepje. Wat zou ik nog kunnen doen om er achter te komen of de microfoon stuk is?

1398 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten. De vraag kan niet meer worden beantwoord.

door gsm - 23 feb. 2012 om 00:22
5381 Antwoorden / 42 Vragen
0

Welke microfoon gebruik je?

Voor Realtek HD is er een configuratiescherm, waarin je de microfoon aan (of niet uit) moet vinken en het volume hoog genoeg moet zetten.
De ingebouwde microfoon bij een ingebouwde webcam zou dan moeten werken met voldoende gevoeligheid.
Gebruik je een hoofdtelefoon met microfoon, die op de audio uit- en ingang van de laptop zijn aangesloten en dus verbinding hebben met de Realtek HD, dan heeft de microfoon vaak een AAN/UIT schakelaar.

Met Skype moet je in de meeste gevallen nog de juiste microfoon (microfoon van de webcam of microfoon van de hoofdtelefoon bijvoorbeeld) kiezen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

HL
HL1949 - 16 jul. 2016 om 17:30
Computers & telefonie

Wat is een ZEPTO file

Op mijn Laptop zijn een aantal Officefiles vernadert in Zepto files.
Ik kan alleen tegen betaling de files weer decrypten te betalen met bitcoins.
Hoe krijg ik deze files tewerug? Lees meer

A
A Gjaltema - 25 jul. 2016 om 14:31
Huishouden & energie

Hoge rendementsketels

Wij zijn op zoek naar een nieuwe ketel in de middenklasse, die het beste uit de test komt, qwa energiezuinigheid, warm water en opwarmen, wij moeten n.m. erg lang wachten op warm water, beneden waar de ketel dichtbij zit en boven bij het douchen. Lees meer

jo
johanne hummel - 25 jul. 2016 om 10:23
Winkels & webshops

Verzendkosten

Onlangs heb ik een broek besteld bij huis en comfort ,deze was van dermate slechte kwaliteit dat ik het terug heb gestuurd volgens de regels naar de klantenservice in zwolle ,het bedrijf zelf zit in terneuzen,ik moest 6,95 betalen en heb netjes een mail gestuurd dat ik het pakje terug heb gestuurd maar dus die verzend kosten moest betalen,ik kreeg een mail terug dat ik van te voren had moeten info ... Lees meer