door doetinchem 22 feb. 2012 om 11:03
Computers & telefonie

Microfoon laptop doet het niet

Met Skypen doet mijn microfoon het niet. Bij deze microfoon staat: Digital Mic (Realtek High Defenition Audio). Testen via Skype levert alleen een bromtoontje op en niet de ingesproken tekst. Bij aanklikken Extra, instellingen en daarna geluidsinstellingen verschijnt op het balkje bij microfoon af en toe een groen streepje. Wat zou ik nog kunnen doen om er achter te komen of de microfoon stuk is?

1430 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten. De vraag kan niet meer worden beantwoord.

door gsm - 23 feb. 2012 om 00:22
5383 Antwoorden / 42 Vragen
0

Welke microfoon gebruik je?

Voor Realtek HD is er een configuratiescherm, waarin je de microfoon aan (of niet uit) moet vinken en het volume hoog genoeg moet zetten.
De ingebouwde microfoon bij een ingebouwde webcam zou dan moeten werken met voldoende gevoeligheid.
Gebruik je een hoofdtelefoon met microfoon, die op de audio uit- en ingang van de laptop zijn aangesloten en dus verbinding hebben met de Realtek HD, dan heeft de microfoon vaak een AAN/UIT schakelaar.

Met Skype moet je in de meeste gevallen nog de juiste microfoon (microfoon van de webcam of microfoon van de hoofdtelefoon bijvoorbeeld) kiezen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Fr
Franzzz - 20 aug. 2016 om 08:30
Geldzaken & recht

Schoorsteen eigenaar

Wij wonen in een rijtjeshuis en precies op de grens met onze buren staat de schoorsteen: we hebben beiden een helft van de schoorsteen op ons gedeelte van het dak. Het rookkanaal loopt bij ons door het huis, niet bij de buren. Het rookkanaal is al jaren niet gebruikt. 

De buren hebben bij hevige regenval lekkage op zolder, precies onder/naast de schoorsteen. Wij hebben dat niet. Heel ve ... Lees meer

Ma
MaikeSB - 24 aug. 2016 om 14:27
Geldzaken & recht

Kvk persoonsgegevens zijn niet beveiligd? Nuon verkoper aan de deur met mijn gegevens!

Zojuist stond een verkoper van Nuon aan de deur, hij citeerde mijn persoonsgegevens uit het register van de KvK (Kamer van Koophandel) en wilde me een zakelijk aanbod doen. Ik stond met mijn oren te klapperen, sta inderdaad ingeschreven bij de KvK als secretaris van een stichting, maar had verwacht dat mijn gegevens daar veilig zouden zijn. Het tegendeel bleek. Ik heb uiteraard contact gezocht met ... Lees meer

marjolecomte - 25 aug. 2016 om 01:36
Winkels & webshops
Gadgethouse Stuurt geen rekeningen

Gadgethouse Stuurt geen rekeningen

23 juni heb ik mij aangemeld op de site van Gadgethous, 19 augustus kreeg ik een brief van de deurwaarder dat ik 54 euro moest betalen. Ik kan me geen bestelling herrinneren en heb ook nooit geen rekening gehad, niet per post en ook niet per mail. Ik heb hun dat ook per mail meegedeeld, maar krijg daarop geen antwoord. Ik heb gemaild omdat ik dan bewijzen kan meesturen en niets vergeet. Ik heb ook ... Lees meer