ma
door marit57 10 feb. 2009 om 01:06
Elektronica & tv

Piepende droger

Onze droger is al een jaar of 10 oud. Hij doet het nog prima alleen tegenwoordig piept hij enorm. Om gek van te worden!!!
Is er iemand die ons kan vertellen of en zo ja hoe dit probleem
te verhelpen is.
Alvast hartelijk dank.96 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten. De vraag kan niet meer worden beantwoord.

ve
door verwijderd - 10 feb. 2009 om 01:20
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo Marit,

Misschien moet je de boel eens openmaken, de trommel eruit halen en de lagers waar deze opdraait eens insmeren met een technische talk. (Ongeparfumeerde talkpoeder)

De lagers zijn vaak van een goede stevige soort textiele banden en als je dit goed verttig maakt dan wil dit wel weer een poosje mee gaan. Deze zijn mogelijk een beetje versleten, ik hoop dat het helpt.

Groet, Rebel

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ja
janenjean - 25 jul. 2016 om 13:24
Geldzaken & recht

Belkosten

Ik heb een abonnement bij het AD, nu is de bezorging zeer slecht geregeld en moet ik elke keer 088-0505055 bellen om mijn abonnement een dag op te laten schuiven. Is het niet normaal dat de belkosten dan gratis moeten zijn, want dit is niet het geval en kost mij buiten de krant om nog vele malen de belkosten tegen het gangbare tarief. Lees meer

ka
karin kremers - 25 jul. 2016 om 12:54
Geldzaken & recht

De rechter heeft uitspraak gedaan

hallo,ik ben een vrouw van 48 jaar,heb al 30 jaar een partner,ik ben al zeer jong door reuma en een aangboren hartafwijking in de wao gekomen,80,100 procent,mijn partner heeft altijd gewerkt,en heeft zelf een eigen bedrijf gehad dik 13 jaar,toen liep alles fout,kreeg een hartaanval ,moest na eidhoven ziekenhuis,kreeg een openhartoperatie,die verliep op zich goed ,maar bleef zich niet goed voelen,z ... Lees meer

me
mein33 - 25 jul. 2016 om 13:38
Voeding & gezondheid

Diepvriesmaaltijden opwarmen

Heeft iemand ervaring met het opwarmen van twee diepvriesmaaltijden tegelijk in de magnetron.
We hebben een speciale etagére cadeau gekregen maar heb geen gebruiksaanwijzing hoe de magnetron hiervoor in te stellen.

Vr.gr.  mein33 Lees meer