fr
door franco - 26 Feb 2013 om 12:23
Garantie & verzekeringen

Amev (ardanta) levensverzekering

ikn heb een overeenkomst met de amev levensverzekering afgesloten hierna te noemen amev leven en ik lees nu dat het een uitvaart geldverzekering is hij is nu een jaar premievrijik dacht dat ik hem had afgesloten als levensverzekering maar dat is niet zo want ik heb wel apparte overlijdingsverzekeringen af gesloten als ik dat had geweten had ik dit niet afgesloten bij de amev daar ik nu in scheiding ligt kwamen deze pollissen boven water ik wou hem afkopen maar dat ging niet dus ik heb 3 overlijdings verzekeringen lopen waar ik niks aan heb als je maar alleen bent dan was eentje wel voldoende ik vind dat ik gewoon genaait ben door de amef er komt een verzekerings agent die vertelt een mooi verhaaltje en je betaald je premie en krijg dan weken daarna een polis die je weg legt en niet meer naar omkijkt ik had ook beter moeten opletten maar op dat moment vertrouw je de agent die alles regelt mijn vraag kan ik als nog mijn verzekering afkopen .Wat moet ik doen???

1331 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten. De vraag kan niet meer worden beantwoord.

door tijger1 - 26 Feb 2013 om 12:39
25178 Antwoorden / 13 Vragen
0

"Begrafenis" polissen kunnen maar in uitzonderlijke gevallen worden afgekocht en dan nog, de afkoopwaarde is bitter laag. U hebt dus nu drie begrafenispolissen. Of dat teveel is, hangt van de hoogte van de verzekerde bedragen af.

Dat u nu alleen bent, doet daar verder niets aan toe of af. Als u komt te overlijden moet er ook genoeg geld zijn voor de nabestaanden om de kosten te voldoen.

Als die ene polis al voldoende dekking biedt en de andere nog lopen, kunt u ook overwegen die ander premievrij te maken.

Waarom zou je een verzekeringsagent op zijn blauwe ogen geloven? U moet zelf de boel controleren.

Het zou ook prettiger zijn voor de leesbaarheid van uw vraag, als u hoofdletters en punten in uw zinnen gebruikt.

door rapil - 26 Feb 2013 om 12:45
433 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beter opletten als je weer een verzekering afsluit. Je hebt zelf zitten slapen.

fr
door franco - 26 Feb 2013 om 12:56
2 Antwoorden / 5 Vragen
0

Ik zou graag weten.Hoe ik het kan afkopen! Amev heefd de verzekering ondergebracht bij een andere maatschappy , Ardanta.

door tijger1 - 26 Feb 2013 om 13:06
25178 Antwoorden / 13 Vragen
0

HOE u eventueel kan afkopen staat in de polisvoorwaarden.

U kunt u vraag ook per mail stellen aan info@ardanta.nl

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ma
marja bransen - 30 Apr 2016 om 19:35
Geldzaken & recht

Aanmelden over lening interbank

naar aanleiding van jullie programma van 30 april over woekerrente van de interbank willen wij ons aanmelden wij hebben hetzelfde probleem als de mensen in het programma ,graar horen wij meer van jullie Lees meer

va
varel57 - 30 Apr 2016 om 19:53
Geldzaken & recht

Wat een walgelijke vertoning voor nederlandse begrippen

Na het gedeeltelijk zien van dit onderwerp(30-04-2016) over hulpbehoevende mensen heb ik na een poosje maar weg gezapt.
Ik wordt hiervan zo misselijk dat ik er zelfs agresiief van wordt.

Hoe is mogelijk dat in een land als nederland de eigen mensen in een verdom hoek worden geplaatst en je als assiel zoeker ALLES geregeld krijgt.

Let wel, ik heb niets tegen assielzoekers, m ... Lees meer

am
amora - 18 Apr 2016 om 16:19
Geldzaken & recht

Basic-fit lidmaatschap opzeggen

op 27-02-2016 heb ik een mail gestuurd naar basic-fit met mijn opzegging van mijn abonnement flex (maandelijks opzegbaar). Ik kreeg 1 maand later pas reactie van basic-fit dat zij nu pas mijn aanvraag hadden verwerkt, en hiermee zetten ze het eind van mijn abonnement vast op 27-03-2016, en verplichtten ze mij abonnementskostten te betalen voor de hele maand maart.Ik heb hierop gereageerd dat ik ei ... Lees meer