er
door erwin777 - 29 Jan 2005 om 12:31
Garantie & verzekeringen

Gezamenlijke annulerings verzekering met vrienden

Wij gaan binnenkort met 2 gezinnen op vakantie maar hebben beide een doorlopende annuleringsverzekering, echter bij verschillende maatschappijen. Stel dat in het eerste gezin iets gebeurd waardoor ze recht hebben om te annuleren (bijvoorbeeld vader/opa overlijdt) heeft het andere gezin dan ook het recht te annuleren? De postbank meld dat zolang we met allemaal op één boeking staan vermeld het andere gezin ook recht heeft om te annulreren, Interpolis geeft aan dat dit alleen het geval is als we allemaal op dezelfde polis staan vermeld. Tevens geeft de postbank aan dat de gezamelijke verzekeraars dit zo hebben afgesproken en hebben vastgelegd in artikel 15.17 van een bepaalde clausule. Weet iemand hoe dit precies zit?

73 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten. De vraag kan niet meer worden beantwoord.

door denis - 29 Jan 2005 om 14:22
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Erwin,De postbank en interpolis hebben verschillende bepalingen hierover. Bij
de Postbank heeft u wel het recht te annuleren als het andere gezin
iets overkomt.

Bij Interpolis is er alleen dekking als de bij Interpolis verzekerde daardoor alleenreizend wordt.De vraag over de afspraken tussen de gezamenlijke verzekeraars kan ik nu niet beantwoorden, daar kom ik nog op terug.

in
door interpolis - 08 Feb 2005 om 16:57
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste Edwin,


Namens Interpolis reageer ik hierbij op je vraag over de dekking op de annuleringsverzekering. Interpolis vraagt alle verzekerden die samen reizen en ten opzichte van elkaar verzekerd willen zijn bij annulering van de reis, zich allemaal bij Interpolis te verzekeren. Dat kan op een Doorlopende Annuleringsverzekering, of op een Kortlopende Annuleringsverzekering. De Postbank stelt deze voorwaarde niet.


Het is niet zo dat verzekeraars hierover overkoepelende afspraken hebben gemaakt en dat die ergens zouden zijn vastgelegd.


Voor meer informatie over dit onderwerp of de reden waarom Interpolis voor dit beleid kiest, verwijs ik je graag door naar onze afdeling Verkoopservice, telefoon 013-462 12 00.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

au
audrey83 - 21 Mar 2015 om 20:33
Geldzaken & recht

Studiekosten 2015

In 2015 werk ik gewoon en ik volg een studie voor mijn toekomstige baan, kan ik die studiekosten in 2015 volledig opgeven of zoals ik opving bij Kassa maar de gemaakte kosten tot 1-9-2015? Lees meer

Ha
Hanna 50 - 06 Feb 2016 om 13:49
Computers & telefonie

Computer

Ik heb bij de mediamarkt word office gekocht en extra betaald om op mijn computer te laten zetten. De medewerker heeft de computer opgestart waar wij bij waren. Werkte snel en goed.
Computer H.P. van 2 jaar en zes weken oud daar afgegeven. 
Wordt ik gebeld dat de computer stuk is, hij kan niet meer opgestart worden.
Als hij gerepareerd kan worden zijn  de kosten voor mij. Als ik een ... Lees meer

Ro
RochelleM92 - 04 Feb 2016 om 21:59
Geldzaken & recht

Goed doel bedenktijd

Beste allemaal,

Vandaag werd ik voor de albert heijn aangesproken door iemand van de stichting DierNL. De meneer vroeg of ik mijn stem wilde uitbrengen tegen dierenleed. Natuurlijk zei ik hier volmondig ja op, ik dacht dat het om een handtekeningenactie o.i.d. ging. Echter bleek dit na een lang zielig verhaal niet het geval en vroeg hij om maandelijkse donaties. Op dat moment kon ik hee ... Lees meer