ki
door kimmydehond 28 okt. 2010 om 10:30
Garantie & verzekeringen

Huisdierenverzekering en vergoeding

Ik heb een huisdierenverzekering bij het nationaal spaarfonds. AFgelopen zaterdag kreeg mijn hond van 2 1/2 jaar acute verlammingsverschijnselen aan de achterpoten. De eigen dierenarts verwees naar een dierenkliniek in Rotterdam. Zij kon ons niet verder helpen en verwees ons naar dierenfaculteit Gent. Zij is zondag met spoed geopereerd en dat kost 1500 euro. Nou vertelt de verzekering dat we daar niet voor verzekerd zijn. Het dierenziekenhuis in Dordrecht wilde ons niet helpen omdat we een dierenarts in Barendrecht hebben. Vreemde gang vn zaken. Net of je alle polisvoorwaarden in je binnenzak hebt zitten. Het was geen optie te wachten tot maandag, aangezien de verlamming dan blijvend was geweest.

1351 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten. De vraag kan niet meer worden beantwoord.

sw
door swat1500 - 28 okt. 2010 om 22:14
2364 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dat u de polisvoorwaarden niet bij u heeft is begrijpelijk, maar dat verplicht de verzekeraar niet tot uitbetaling als van die voorwaarden wordt afgeweken ook al was dit in een (kennelijk) noodgeval.
U kunt hoogstens een beroep op coulance doen maar vrees dat hier niet op zal worden ingegaan.
Huisdierverzekeringen staan bepaalt niet bekend om hun ruimhartige voorwaarden.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

pa
patio - 18 aug. 2017 om 13:47
Geldzaken & recht

Testamenten goededoelen

Wij (echtpaar) willen ons testament laten veranderen -kind onterven en goede doelen- daarin opnemen.
Waar moeten we speciaal opletten ? Moeten voor goede doelen die doelen  m.n.genoemd worden en ook welk bedrag we willen legateren voor welk doel of kan dat later ook nog ?
We hebben nu al een testament waarin resp.de echtgeno(te)als enige erfgenaam benoemd is.Zijn er door deze constructie ... Lees meer

pa
pandit - 16 aug. 2017 om 14:16
Vakantie & reizen

Grote vertraging vliegreis door noodlanding. Wat nu?

30 minuten na het opstijgen van schiphol heeft mijn toestel een noodlanding moeten maken in Duitsland wegens het wegvallen van de cabine druk.  Natuurlijk was ik erg blij dat het goed is afgelopen. Helaas heb ik hierdoor mijn aansluiting gemist en heb hierdoor een vertraging opgelopen van ruim 30 uur op een reis die 8 uur zou duren. De maatschappij heeft geregeld dat ik op mijn eindbestemming tere ... Lees meer

Co
Corina0305 - 18 aug. 2017 om 19:12
Computers & telefonie

Oordopjes retourneren

Mijn zoon van 16 heeft bij de mediamarkt oordopjes gekocht. Om ze te kunnen uit proberen heeft hij ze uit de verpakking moeten halen. Ze kosten 25 euro maar de kwaliteit is nog geen 3 euro waard. Nu wou hij deze retourneren, maar de media weigert ze retour te nemen omdat de verpakking open is. Mogen zij dit weigeren? Je kon ze niet uitproberen, dus hij moest de verpakking wel openmaken. 
En s ... Lees meer