Th
door TheoWegman May 26, 2016 om 16:22
Garantie & verzekeringen

Radiator roest

In 2008 is mijn badkamer geïnstalleerd, in december 2015 melding gemaakt dat de radiator of verschillende plekken begint te roesten. De garantie op de radiator is 10 jaar dus ruimschoots binnen de tijd, vanwege de winterperiode geeft het bedrijf waar de badkamer gekocht is en geïnstalleerd te kennen hiermee te wachten. Nu een afspraak gemaakt en werd net gebeld dat er uurloon gerekend gaat worden bij het demonteren en monteren van de radiator. Is dit omdat de radiator in de garantieperiode zit normaal of heeft het bedrijf gelijk erin dat ze dit berekenen?Ik heb te kennen gegeven dat volgens mij ivm garantietermijn de kosten hiervoor bij de leverancier verhaald moet worden.

4916 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

gerbera
door gerbera - May 26, 2016 om 16:32
7348 Antwoorden / 14 Vragen
1

De garantie op de radiator is 10 jaar, ik begrijp dat u dus een nieuwe krijgt. De leverancier voldoet dus aan de garantievoorwaarde. Garantie op montage van de badkamer zal geen 10 jaar zijn, dus begrijpelijk dat er montagekosten in rekening gebracht worden.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

fe
feminem - Mar 28, 2024 om 17:46
Geldzaken & recht

Onaangekondige prijsverhoging sportschool

Goedendag,

vanmiddag een onaangename verassing tijdens het nalopen van de financiele administratie. SInds 1 november 2023 heb ik een abonnement bij een sportschool. Deze sportschool heeft, zonder het aan mij bekend te maken, de abonnementsprijs verhoogd. Ik ben niets te beroerd om te betalen, laten we dat voorop stellen. Ik wil echter wel graag op tijd weten dat er een prijsverhoging aa ... Lees meer

Bo
Bonisimo - Mar 25, 2024 om 17:15
Voeding & gezondheid

Hogen kosten geneesmiddel vanwege logistieke problemen generiek middel.

Beste,

Recentelijk moest ik bij zorgverzekeraar CZ fiks bijbetalen voor een niet-preferent geneesmiddel.
Vanwege logistieke noodzaak werd mij het patentmiddel i.p.v. het generieke preferente middel meegegeven. Daardoor is er nu € 52,95 in rekening gebracht.
Normaliter zijn de kosten € 6,29, een verschil van € 46,66 dus.
Het gaat om het anti-epilepticum Lamotrigine. ... Lees meer

ha
hans zweekhorst - Mar 25, 2024 om 12:15
Vakantie & reizen

Waarom betaalt Supersaver mijn geld niet terug nadat Covid alle vluchten deed st

Gegroet,

Covid veroorzaakte vluchtannuleringen. Men zou het geld terug moeten krijgen. Supersaver doet dat niet, terwijl de vliegmaatschappij (Lufthansa) dat al wel aan Supersaver heeft terugbetaald.
Veel brieven, mailtjes en telefoontjes ten spijt. Na drie jaar nog geen geld.

mvg,
hans zweekhorst
delfgauw

Lees meer