Vragen over Garantie & Verzekeringen


Pi
Pindakaas35 - 23 mei 2016 om 13:30
Garantie & verzekeringen

Garantie op mijn Apple Mac book?

Ik heb sinds juni 2014 een Apple Mac book. Nu een week of 5 geleden begeeft mijn beeldscherm het. Ik heb deze ter reparatie gebracht bij Imac, op advies van mijn leverancier Slim.nl. Daar is de laptop gekocht. Ik wil daarbij gebruik maken van mijn consumenten recht van 2 jaar garantie op deze laptop. Want hij is wel heel snel kapot!! Maar wat gebeurd is een ping pong spel van discussies tussen App ... Lees meer

9
jo
jose123 - 15 apr. 2016 om 13:01
Garantie & verzekeringen

Waterschade bij de buren veroorzaakt door huurster

Hi ,

De huurster van mijn appartement heeft in haar keuken de kraan vergeten dicht te draaien. Daardoor is er waterschade veroorzaakt bij de benedenbuurvrouw . 

De is een VVE maar ieder appartement heeft nog zijn eigen opstalverzekering omdat deze tot voor kort nog slapend was en we nog geen collectieve opstalverzekering hebben afgesloten voor het hele gebouw. 

De ... Lees meer

4
vu2615 - 23 mei 2016 om 14:43
Garantie & verzekeringen
Verplichte schadeverzekering

Verplichte schadeverzekering

Bij het boeken van een vakantiehuisje bij Belvilla viel het me op dat er ook een schadeverzekering wordt afgesloten bij de "Europeesche" verzekeringen. In de polisvoorwaarden van deze verzekering staat onder art. 9 (Dubbele verzekering) dat de oudste verzekering voorgaat op die van de Europeesche. Dus volgens mij betaal je dan voor niets, want ik heb ook een WA-verzekering. Is dit toegestaan?
Lees meer

2
Pi
Piet v. Rooij - 23 mei 2016 om 13:12
Garantie & verzekeringen

Misleidende brief Reigerdael

Wij hebben het bedrag wel betaald via de acceptgiro, want ze wisten mij zo te overtreffen met hun uitleg aan de telefoon.
Kan ik dit bedrag nog terugkrijgen middels een brief of iets dergelijks? Lees meer

4
Ro
Rob Weber - 21 mei 2016 om 20:08
Garantie & verzekeringen

Menzis wijst aanvraag zittend ziekenvervoer af

Aanvraagformulier zittend ziekenvervoer ingevuld en via de zorginstelling (Da Vinci kliniek te Geldrop) naar Menzis verzonden.

Menzis wijst aanvraag af, omdat ik een zuurstoftank in de buurt moet gaan zoeken. Ik ben woonachtig in Bunschoten-Spakenburg en door mijn vaatchirurg doorverwezen naar de Da Vinci kliniek te Geldrop. De Da Vinci kliniek staat bekend om haar nazorg voor wonden.Lees meer

8
Ve
Vergouw - 21 mei 2016 om 23:43
Garantie & verzekeringen

Aannemer verzekerd voor schade ?

Is een aannemer die voor een bekend bedrijf bij ons een badkamer plaatst verzekerd voor schade welke hij zelf tijdens het slopen van de oude badkamer heeft veroorzaakt . 
Hij heeft toegegeven zelf de schade veroorzaakt te hebben en te herstellen , maar zegt nu dat hij zelf voor die schade moet opdraaien  en ptobeert dus dat wij mee betalen aan het herstellen van de schade Lees meer

6
Sh
Shamex - 18 mei 2016 om 14:05
Garantie & verzekeringen

Houten vloer

We hebben vorig jaar januari een houten vloer laten leggen over de breedte van ons huis (9 meter). Vanwege het mogelijke werken van hout is de vloer, op aanraden van de verkoper (om de werking te minimaliseren) door het bedrijf met ondervloer en gelijmd gelegd.
Ongeveer in juli of augustus vorig jaar ontdekten we in 1 van onze binnenmuren (vast aan de buitenmuur) een scheur. Bij nadere inspe ... Lees meer

10
ro
rozem175 - 19 mei 2016 om 20:37
Garantie & verzekeringen

Garantie fiets accu

In 2012 nieuwe gazelle E bike gekocht met Goud accu! In week 11 2013 was de accu kapot en nieuwe gekregen.
In september 2014 weer kapot en weer vervangen, allebei onder garantie. Nu is de accu alweer kapot en nu valt het NIET onder de garantie, terwijl de acu dus nog maar 14 maanden oud is!
Volgens de fietsenmaker is het wettelijk geregeld dat de datum van de eerste accu als garantieterm ... Lees meer

14
Jo
Jorinda - 15 mei 2016 om 11:12
Garantie & verzekeringen

Tand afgebroken tijdens lunch sauna

Afgelopen vrijdag is tijdens het eten van een tosti geitenkaas met walnoten door een stuk bast van de walnoot mijn snijtand afgebroken. Ik heb het nog laten zien aan de medewerker van het restaurant van de sauna en later bij de balie navraag gedaan of ze hier tegen verzekerd zijn, maar mij werd verteld dat dit niet het geval was ik had de tand ook kunnen breken met een snoepje eten o.i.d. Hij zal ... Lees meer

13

Wil je een vraag stellen? Of heb je de kennis om anderen te helpen?

Consumenten helpen elkaar. Doe mee en meld je aan!

Registreer

Hoe werkt Vraag & Beantwoord?

Lees onze spelregels