jl
door jl nomen Mar 23, 2017 om 13:11
Geldzaken & recht

Volgens NUON de rekening niet helemaal voldaan

Wij krijgen uit het niets schrijven over een factuur bij NUON die niet helemaal voldaan zou zijn, voor die rekening hadden we een betalingsregeling bij LAVG deurwaarders, na anderhalf jaar niets gehoord te hebben van LAVG krijgen we nu een schrijven van AEDIZON gerechtdeurwaarders dat de factuur niet helemaal betaalt is bij LAVG. Ik ben er van overtuigt dat ik de regeling afgemaakt heb en het bedrag toen betaalt heb, mede omdat ik in mijn administratie geen papieren heb liggen hiervan. Mogen ze dit zomaar doen??? Heb ook een mail naar LAVG gestuurt met de vraag om dit na te kijken in hun administratie. Ik hoor graag van u.

2692 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tijger1
door tijger1 - Mar 23, 2017 om 13:26
42060 Antwoorden / 21 Vragen
2

Maar u kunt toch zelf ook een overzicht maken van de betalingen die u gedaan hebt?

Die deurwaarder moet wel een opgave verstrekken van wat er dan nog open zou staan. Is het geen rente?

ha
door halex - Mar 23, 2017 om 22:30
1374 Antwoorden / 4 Vragen
1

Omdat u geen papieren hiervan hebt in uw administratie, meent u dat u alles betaald hebt? Dat lijkt me wat bijzonder gedacht. Zoek uw bankafschriften erbij, wacht de reactie van de deurwaarder af en confronteer hen dan met uw tegenbewijs dat u alles betaald hebt.

Gerry1969
door Gerry1969 - Mar 23, 2017 om 23:22
3449 Antwoorden / 25 Vragen
0

. Ik ben er van overtuigt dat ik de regeling afgemaakt heb en het bedrag toen betaalt heb, mede omdat ik in mijn administratie geen papieren heb liggen hiervan

Oeps, ik heb van alles (digitale) papieren. Volgens uw logica heb ik dus niets betaalt.

1paul
door 1paul - Mar 24, 2017 om 15:20
3101 Antwoorden / 0 Vragen
0

nooit iets weggooien dat ten eerste verder inderdaad bankafschrig=ften nakijken en betalingsoverzich vragen van eerste en tweede deurwaarder.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Kl
Kletskop - Mar 27, 2024 om 00:44
Geldzaken & recht
Meer gas "gebruikt" op dag van vervanging gasleiding

Meer gas "gebruikt" op dag van vervanging gasleiding

Onlangs heeft netbeheerder Enexis in onze straat alle gasleidingen naar de meter toe vervangen. Hiervoor kregen alle bewoners een brief en er werd een afspraak gemaakt zodat ze middels een schema verdeeld over meerdere dagen alle aansluitigen af konden gaan.
Op de dag dat wij aan de beurt waren zie ik in de app van mijn energieprovider dat ons verbruik juist op die betreffende dag een stuk h ... Lees meer

Wa
Walter Spangenberg - Mar 26, 2024 om 16:53
Huishouden & energie
Ik wil een klacht indienen over Rioleringsbedrijf Van Dongen

Ik wil een klacht indienen over Rioleringsbedrijf Van Dongen

Klacht over rioleringsbedrijf van Dongen (085.8000582)   Op 25 december 2023 had ik last van een verstopt toilet. Ik heb toen contact opgenomen met Rioleringsbedrijf van Dongen. Ik ben toen opgelicht. Ik heb uiteindelijk een rekening moeten betalen van 4.145, -- voor ca één uur werk. De kosten zaten in de toeslag vanwege de feestdagen en de afschrijving van de apparatuur die volgens de mont ... Lees meer

ko
koenvdklundert - Mar 28, 2024 om 17:06
Huishouden & energie

Afvoer verstopt

Hoi, 

Momenteel hebben wij thuis erg veel last van terugkomende verstoppingen in onze afvoer. Ik probeer het telkens zelf op te lossen, maar zonder succes. Nu ben ik op zoek gegaan naar een loodgieter alleen vind ik de prijs echt belachelijk duur. 

Is er ergens een redder in nood met de gouden tip? Of weet er iemand een loodgieter die goedkoper is en netjes te werk gaat?? ... Lees meer