door tijgertje88 28 feb. 2011 om 09:46
Huishouden & energie

Ervaringen Karlsson boxsprings

Ik sta op het punt een boxspring van Karlsson type Odense aan te schaffen. Nu was ik nog even wat onderzoek aan het doen op internet, maar kan eigenlijk geen echte ervaringen/recensies vinden. Wel zag ik op de site van kassa ervaringen over een iets ouder type van Karlsson (Göteborg) en deze waren niet echt lovend, maar het gaat hier niet om een pocketvering matras. Graag hoor ik de ervaringen van andere mensen met betrekking tot Karlsson boxsprings met een pocketvering matras en het liefst natuurlijk type Odense.

Alvast heel erg bedankt!

4019 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten. De vraag kan niet meer worden beantwoord.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ma

Hoe betrouwbaar is het bedrijf Cortdaed

Ik wil in zee gaan met dit bedrijf maar wil weten of het een betrouwbaar bedrijf is Lees meer

gkelderman - 27 okt. 2016 om 09:30
Computers & telefonie

Hallo allemaal,

Ik heb een vraag over de harde schijf, een kennis van mij beweert dat als ik b.v. Windows 7 op mijn computer heb staan en ik zou na  ± 1 jaar Windows 7 opnieuw installeren ( een schone installatie dus  en de schijf is geformatteerd ) Dan zou hij nog 60% van de gegevens terug kunnen halen wat nog achter gebleven is op de harde schijf van de vorige installatie. Ik zelf heb zoiets van, als de harde s ... Lees meer

Ha
HansJustHans - 27 okt. 2016 om 11:00
Huishouden & energie
Energiedirect misleidende reclame voor bestaande klanten

Energiedirect misleidende reclame voor bestaande klanten

Ik ben al 2 jaar klant van Energiedirect, nu bieden ze op de site aan 80 / 100 / 150 euro korting als je klant wordt, wil je eventueel verlengen dan kan je dit doen doormiddel van m`n energiedirect en dan zie je staan dezelfde pakketten als nieuwe klanten maar als extra staat erbij:

Nu met €50,- extra voordeel voor vaste klanten. (bij afsluiting 1 jaar) en Nu met €100,- extra voordee ... Lees meer