door tijgertje88 28 feb. 2011 om 09:46
Huishouden & energie

Ervaringen Karlsson boxsprings

Ik sta op het punt een boxspring van Karlsson type Odense aan te schaffen. Nu was ik nog even wat onderzoek aan het doen op internet, maar kan eigenlijk geen echte ervaringen/recensies vinden. Wel zag ik op de site van kassa ervaringen over een iets ouder type van Karlsson (Göteborg) en deze waren niet echt lovend, maar het gaat hier niet om een pocketvering matras. Graag hoor ik de ervaringen van andere mensen met betrekking tot Karlsson boxsprings met een pocketvering matras en het liefst natuurlijk type Odense.

Alvast heel erg bedankt!

3963 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten. De vraag kan niet meer worden beantwoord.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

carola.83 - 29 jul. 2016 om 19:49
Computers & telefonie

Gooi het maar weer even 'in de groep': site problemen

Zijn er anderen uit de 'vaste kern' die de laatste dagen ook veel (dus nog meer dan gebruikelijk) problemen ervaren met deze site? Pagina niet gevonden, gecrasht, dan weer ingelogd, dan weer uitgelogd, vastlopen e.d.?

Met andere sites ervaar ik geen problemen.


Lees meer

S.
S.Y. - 29 jul. 2016 om 19:55
Geldzaken & recht

Eigen risico onterecht

Hallo,

Ik heb een vraag over het Eigen Risico. Ik heb van mijn zorgverzekeraar een declaratieoverzicht ontvangen waarop staat vermeld het totaalbedrag aan Eigen Risico over 2015 dat ik dien te betalen. Op het declaratieoverzicht staat vermeld dat ik voor het consult een totaalbedrag dient te betalen van afgerond EUR 136,- Ik heb slechts een consultbehandeling gehad en geen behandeling ( ... Lees meer

el
elsroos - 12 feb. 2016 om 22:14
Voeding & gezondheid

Afvallen met slimfruit

pakket is gratis wordt gezegd, is dat waar? Lees meer