an
door anna kluis Aug 4, 2016 om 16:54
Voeding & gezondheid

Hoe stop ik slimfruit en je wordt er heeel ziek van

een proef aan gevraagd en ja gezegd en had gelijk het gevoel=stom,dit komt niet goed.Ik werd er heeeeeel ziek van en krijg pakketten toe gestuurd waar ik niet om gevraagd heb.

4736 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

da
door datzoekikop - Aug 4, 2016 om 17:01
251 Antwoorden / Vragen
2

Als je "slimfruit" googled loopt je pc geheugen vol met negatieve berichten.

De berucht, een ander woord heb ik niet voor de zogenaamde "gratis" en "proefpakketjes" kosten u gewoon veel geld en doen 99% niet wat ze "beloven". Zeg op op de voorgeschreven wijze en denk aan mijn VADH Dieet, dit is de afkorting voor: Van Alles De Helft", dit kost u niets en als u persé wat zou willen betalen, doneer aan het goede doel.

mo
door mo flow - Aug 9, 2016 om 15:19
1 Antwoorden / Vragen
0

Hoi Anna, stuur een aangetekende brief met het pakket naar Zandheuvel 52 B, boek afgeschreven geld terug, bel de fraudehelplijn en doe eventueel aangifte bij de politie. Ik was er begin juli in getrapt en ze schrijven gewoon af via Derdengelden Buckeroo. Zijn telefonisch onbereikbaar, reageren niet op mail of aangetekende brief, maar nemen deze wel in ontvangst! (De eigenaar van Derdengelden schijnt van Incassoburea Intrum Justitia te zijn, ook geen lekker bedrijf) Sommige mensen krijgen zelfs incasso's las ik op andere sites. Ik heb aangifte gedaan. Er klopt niks van het bedrijf. De dame die opneemt met het 06-nummer dat bekend staat als beheerder Zandheuvel 52B weet er duidelijk meer van ook en is misschien zelfs de oplichter. Politieagent heeft lang met haar gepraat. 1 groot onzin-verhaal komt eruit en ze probeert een man op te voeren als eigenaar, maar die man lijkt niet te bestaan als de politie er naar zoekt. Veel succes!

marita5
door marita5 Sep 30, 2016 om 13:23
11507 Antwoorden / 15 Vragen

edit

Gerry1969
door Gerry1969 Sep 30, 2016 om 14:11
3449 Antwoorden / 25 Vragen

edit

Ly
door Lyondo - Aug 19, 2016 om 22:38
1 Antwoorden / Vragen
1

Omegaslim lijkt wel het zelfde bedrijf als fruitslim. Zelfde aanbieding onder de zelfde omstandigheden. Maar fruitslim is van het internet verdwenen. Ook het telefoonnummer en het adres zijn precies hetzelfde.
Ik heb mijn pakketje binnen 14 dagen teruggestuurd naar Zandheuvel 52B, 4901 HW Oosterhout. Zonder enige reden maar nog niets vernomen, tot dat ik een automatische incasso van een bepaald bedrijf krijg wat met fruitslim te maken heeft. Allemaal via via.
Beste mensen, veel succes als jullie hetzelfde is verkomen als bij mij. Ik betaal niets en laat mij niet bang maken voor welk incassobureau dan ook.

Groet Lyon

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Fr
Fred Mennen - Apr 17, 2024 om 13:07
Geldzaken & recht

Post.NL geeft je geen mogelijkheid om je Post.NL afhaalpunt te wijzigen. Dit wor

Wanneer je een pakket ontvangt via Post.NL kun je alleen je afhaalpunt wijziggen bij de bestelling.
Als ontvanger kun je niet via de Post.NL App en de Klantenservice niet je afhaalpunt van Post.NL bepalen.
Post.NL doet dit voor jou en wel via je postcode.
Als ontvanger kun je dat niet zelf bepalen.
Wel bij het plaatsen van je bestelling bij de verzender.
Je mag dus als ont ... Lees meer

Pa
Paul B01 - Apr 17, 2024 om 15:48
Auto & vervoer

Tussentijds opzeggen autoverzekering

Hoi Ik ben dramatisch ontevreden over FBTO, je "spreekt" daar nog slechts chatbots en beetje contact duurt vele uren. Kan ik voor formele eind datum contract weg?  Ik ben daar 36 jaar klant, DEZE autoverzekering loopt formeel tot 30-10-2024 Lees meer

zoom1
zoom1 - Apr 16, 2024 om 17:31
Computers & telefonie

Belkin usb-c koptelefoon aan Samsung Galaxy A52s 5G werkt ineens niet meer

Op 19 feb 2024 heb ik Belkin G3H0002 usb-c headset met bel functie gekocht. Meteen na inpluggen in mijn mobiele telefoon, de Samsung Galaxy A52s 5G werkte hij meteen feilloos. Echter zo'n 2 weken geleden deed hij het ineens niet helemaal meer.
Dwz ik hoorde nog wel het audio van de NPO radio1 live stream, maar ik kon het volume niveau met de knopjes aan de kabel van de headset  niet meer ver ... Lees meer