em
door emarteijn Feb 10, 2016 om 11:26
Vrije tijd & tuin

Kan de KNHS je startkaart automatisch verlengen?

Op de site van de KNHS staat dat je je startkaart VOOR 1 december moet afmelden anders wordt deze automatisch verlengd. Ik heb mijn paard half december verkocht waardoor ik toch €90,- moet betalen voor een heel jaar, ik was immers te laat met afmelden. Ik heb een alternatief aangeboden. Ik heb een nieuwpaard waarvoor ik graag een startkaart wil aanvragen. Ik wil tegen betaling de bestaande/ niet bruikbare startkaart om laten zetten, evt tegen vergoeding.

Het advies van de KNHS, ieder jaar je startkaart afmelden en weer opnieuw aanmelden. Dit lijkt me niet de juiste manier.

Conclusie: Ik heb €90 betaald voor een dienst waar ik geen gebruik van KAN maken.

1816 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

marita567
door marita567 - Feb 10, 2016 om 11:32
1576 Antwoorden / 17 Vragen
0
em
door emarteijn - Feb 11, 2016 om 08:38
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Dat is juist mijn vraag. Het volgende staat vermeld op de site:
Vanaf 1 januari 2016 is de startpas 12 maanden geldig i.p.v. een kalenderjaar. Je bepaalt zelf per wanneer je de startpas in wilt laten gaan. Na 12 maanden wordt de startpas automatisch verlengd, tenzij je deze op tijd afmeldt. Op deze startpas is de staffelkorting van toepassing.   

Mag dit?

En is het verplicht om voor een dienst te betalen waar je geen gebruik van KAN maken?

Ik heb niet tijdig af kunnen melden ivm verkoop paard 2 weken na sluitingsdatum. Omdat het paard niet meer in mijn bezit is KAN ik geen gebruik maken van de dienst waar ik wel voor heb betaald.

Als alternatief heb ik aangeboden de startkaart om te laten zetten op mijn nieuwe paard zodat ik toch nog gebruik kan maken van de dienst waar ik al voor heb betaald. De KNHS wil hier niet aan meewerken.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Kl
Kletskop - Mar 27, 2024 om 00:44
Geldzaken & recht
Meer gas "gebruikt" op dag van vervanging gasleiding

Meer gas "gebruikt" op dag van vervanging gasleiding

Onlangs heeft netbeheerder Enexis in onze straat alle gasleidingen naar de meter toe vervangen. Hiervoor kregen alle bewoners een brief en er werd een afspraak gemaakt zodat ze middels een schema verdeeld over meerdere dagen alle aansluitigen af konden gaan.
Op de dag dat wij aan de beurt waren zie ik in de app van mijn energieprovider dat ons verbruik juist op die betreffende dag een stuk h ... Lees meer

wh
whitehat - Mar 28, 2024 om 09:48
Geldzaken & recht

Opzeggen lidmaatschap FVD

Beste lezers,

Ik ben vorig jaar een lidmaatschap aangegaan bij het FVD, ik heb er niet op gestemd, maar deed het uit sympathie voor diverse standpunten.
Nu was ik in de veronderstelling dat zo'n lidmaatschap vanzelf na 1 jaar stopt. ( niet betalen, geen lid meer)
Ooit iets over gelezen of gehoord, en ik dacht dat dit dus nu zo functioneerde, maar waarschijnlijk heb ik dat dus ... Lees meer

Wa
Walter Spangenberg - Mar 26, 2024 om 16:53
Huishouden & energie
Ik wil een klacht indienen over Rioleringsbedrijf Van Dongen

Ik wil een klacht indienen over Rioleringsbedrijf Van Dongen

Klacht over rioleringsbedrijf van Dongen (085.8000582)   Op 25 december 2023 had ik last van een verstopt toilet. Ik heb toen contact opgenomen met Rioleringsbedrijf van Dongen. Ik ben toen opgelicht. Ik heb uiteindelijk een rekening moeten betalen van 4.145, -- voor ca één uur werk. De kosten zaten in de toeslag vanwege de feestdagen en de afschrijving van de apparatuur die volgens de mont ... Lees meer