Ja
door Jackie2092 Sep 27, 2016 om 18:30
Winkels & webshops

Kapot bankstel van sanders meubelstad

20 september 2015 hadden wij een bank gekocht, eigenlijk zou deze in dezember geleverd worden, maar was uiteindelijk 13 januari geleverd. Hier waren we al ontevreden over. Toen de bank eenmal aan kwam, was die ook nog defect. Het voetendeel van de bank is krom waardoor er altijd een stuk uitsteekt. 2 februari zou het gemaakt worden, er was een monteur gekomen en hij zei dat hij nog materialen nodig om dit te maken, waardoor hij een nieuwe afspraak moest maken. Nu zitten we al in de maand augustus en hebben al een paar keer gebeld, maar er komt niks. We hebben ook al rechtsbijstand gebeld en een klacht gezet op klacht.nl en toe zeiden ze ook dat ze het zouden oplossen, maar er gebeurt niks. Wat kun je nu nog meer doen?

987 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

zoekster1
door zoekster1 - Sep 27, 2016 om 18:42
1583 Antwoorden / 3 Vragen
0

U kunt een klacht indienen bij de Geschillencommissie wonen. Maar dat is natuurlijk belachelijk, die bank moet gewoon worden gemaakt. Misschien helpt het om er in ieder geval mee te dreigen. 

Voor de procedure van de Geschillencommissie wonen klik HIER

tenormin
door tenormin Sep 27, 2016 om 18:47
16816 Antwoorden / 108 Vragen

@zoekster. Zijn ze aangesloten bij GCW? Ik zie het nergens op hun site.

zoekster1
door zoekster1 Sep 27, 2016 om 19:00
1583 Antwoorden / 3 Vragen

Ja, daar zijn ze bij aangesloten. Volgens de site van de GC althans.

zoekster1
door zoekster1 - Sep 28, 2016 om 11:49
1583 Antwoorden / 3 Vragen
0

Wat u ook nog kunt doen is een ingebrekestelling sturen waarin u Sanders een uiterste termijn geeft bijv. 14 dagen om de gebreken te verhelpen. Indien er binnen die 14 dagen geen herstel heeft plaatsgevonden, ontbindt u de overeenkomst. Benoem het gebrek, de aankoopsom en de datum van overeenkomst, de aflevering en wat er in tussen wel en niet is gedaan om het gebrek te verhelpen.Verzoek om een schriftelijk antwoord binnen 14 dagen. 
Doe dit aangetekend schriftelijk.

Als er dan nog geen actie wordt ondernomen kunt u de overeenkomst ontbinden. De bank mag Sanders houden en u krijgt uw aankoopbedrag terug. Daar zal Sanders dan vast niet aan willen meewerken, maar u heeft een rechtsbijstandverzekering en die kan u daarmee verder helpen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Kl
Kletskop - Mar 27, 2024 om 00:44
Geldzaken & recht
Meer gas "gebruikt" op dag van vervanging gasleiding

Meer gas "gebruikt" op dag van vervanging gasleiding

Onlangs heeft netbeheerder Enexis in onze straat alle gasleidingen naar de meter toe vervangen. Hiervoor kregen alle bewoners een brief en er werd een afspraak gemaakt zodat ze middels een schema verdeeld over meerdere dagen alle aansluitigen af konden gaan.
Op de dag dat wij aan de beurt waren zie ik in de app van mijn energieprovider dat ons verbruik juist op die betreffende dag een stuk h ... Lees meer

Wa
Walter Spangenberg - Mar 26, 2024 om 16:53
Huishouden & energie
Ik wil een klacht indienen over Rioleringsbedrijf Van Dongen

Ik wil een klacht indienen over Rioleringsbedrijf Van Dongen

Klacht over rioleringsbedrijf van Dongen (085.8000582)   Op 25 december 2023 had ik last van een verstopt toilet. Ik heb toen contact opgenomen met Rioleringsbedrijf van Dongen. Ik ben toen opgelicht. Ik heb uiteindelijk een rekening moeten betalen van 4.145, -- voor ca één uur werk. De kosten zaten in de toeslag vanwege de feestdagen en de afschrijving van de apparatuur die volgens de mont ... Lees meer

ko
koenvdklundert - Mar 28, 2024 om 17:06
Huishouden & energie

Afvoer verstopt

Hoi, 

Momenteel hebben wij thuis erg veel last van terugkomende verstoppingen in onze afvoer. Ik probeer het telkens zelf op te lossen, maar zonder succes. Nu ben ik op zoek gegaan naar een loodgieter alleen vind ik de prijs echt belachelijk duur. 

Is er ergens een redder in nood met de gouden tip? Of weet er iemand een loodgieter die goedkoper is en netjes te werk gaat?? ... Lees meer