Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rompslomp
rompslomp - 02-06-2014 20:03:34
Computers & Telefonie

Film en muziek streamen van pc naar multimedia tv

[quote=ron530 schreef op maandag 2 jun 2014, 17:52]volgens de specificaties moet het kunnen. download de volledige handleiding op de web site van samsung, want u heeft nu een snelstart handleiding in bezit. registreer de tv ook meteen dat is altijd handig. wellicht is er voor de tv een extra stukje software ontwikkeld in de vorm van een mediamanager. installeer deze op uw laptop en dan kunt u aan de gang.

de specificaties zeggen me nu nog even niets.. ik denk ook dat het zou moeten lukken maar ik heb het nu nog even niet gevonden. tv is geregistreerd maar heb nog niets van een extra stukje software voor de pc gezien. de tv is software is iig geüpdate tijdens de installatie.