Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 12-06-2014 09:53:34
Auto & Vervoer

Iwvmaa.nl

Als u een overeenkomst heeft afgesloten met een bedrijf, zult u zich daaraan moeten houden.

maar..... ook de tegenpartij moet zich daaraan houden.

het door u genoemde 'bedrijfje' is eigenlijk een tussenpersoon en staat (op zijn allerbest gezegd, dus héél netjes) niet erg positief bekend. deze website is één van de tientallen (?) websites van die eigenaar. zij doen zaken met malafide autoopkopers, die een bepaald bedrag voor uw auto bieden...... en als puntje bij paaltje komt, zullen zij per definitie altijd minder willen geven.

m.a.w. u wordt altijd belazerd door die lui. en daar ligt nu een opening voor u.
als u een bepaald bedrag is toegezegd voor uw auto, zullen zij dat ook moeten betalen.
u moet uw auto naar die opkoper brengen (althans dat gebeurt meestal zo) en aldaar zullen zij altijd onzinnige zaken opnoemen om maar minder te hoeven te betalen.

trap daar dus nooit in. u staat in uw recht. geven zij dat 'beloofde' bedrag niet, dan gaat u vrij uit. laat u op geen enkele wijze bang maken, want daar zijn die malafide autoopkopers héél goed in. zij zijn zelfs in staat om u te gaan bedreigen.

dus die websites (eigenaar) zal zich altijd indekken en zogenaamd nergens wat van afweten....

op die websites staan reacties van zogenaamde 'tevreden' klanten. u en ik begrijpen dat dat uiteraard één groot toneelstuk is, want negatieve reacties zullen echt niet op die sites geplaatst worden. ook daaruit blijkt al wel hoe onbetrouwbaar dat handeltje is.

pas dus goed op en ga nooit alleen. neem altijd minimaal 1 getuige mee en maak, indien mogelijk, opnamen als bewijs.