Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
lizet steenbeek - 21-06-2014 03:23:02
Geldzaken & Recht

Vakfotografen media bv

[quote=donja1991 schreef op zaterdag 21 jun 2014, 03:12]het zijn oplichters en de foto's zijn voor hun alleen maar bijzaak. het gaat hun er alleen maar om om zoveel mogelijk geld binnen te halen op een smerige manier. ik heb destijds alle bewijzen die ik had verzameld en bewaard en zoveel mogelijk op social media verspreid en dit aan hun laten weten. ik had hun gemaild dat ze oplichters zijn en ik kreeg een onbeschofte mail terug dat ze daar niet van gediend waren. ik had aangegeven dat ze me de factuur mogen sturen zodat ik deze mee kon nemen in mijn aangifte bij de politie en vervolgens nooit meer wat van ze gehoord. ze zijn hier al jaren mee bezig maar elke keer onder een andere naam.

hallo donja

de politie is er van op de hoogte dat ze steeds onder een anderen naam verder gaan. heb jij mij verhaal gelezen? zet hier de link op waar mijn hele verhaal op staat.
http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vadetail/vakfotografen-mediagroep-bv/?vhash=c749c73j&chash=e1ae05f5fa6a91d5e8ba5f5e3a3fedc4

heb jij ook de geluidsopnamen gehoord? kan je horen wat voor een schoften het zijn.