Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
lizet steenbeek - 21-06-2014 07:11:42
Geldzaken & Recht

Vakfotografen media bv

[quote=hutch schreef op zaterdag 21 jun 2014, 06:51]zo....., dus dat malafide clubje criminelen is nog steeds bezig met 'liegen en bedriegen'?

jammer dat u niet eerst * https://www.google.nl/search?site=&source=hp&q=vakfotografen+zwolle+klachten&oq=vakfotografen+zwolle&gs_l=hp.1.1.0l5j0i22i30l5.14133.24266.0.26289.20.15.0.5.5.0.93.699.15.15.0....0...1c.1.47.hp..0.20.744.fsvmrbeqezq]istronggegoogeld/strong[/i"> * heeft, voordat u naar de baileystraat in zwolle bent afgereisd.

en zij zijn inderdaad al een paar keer van naam veranderd, juist omdat de werkelijke werkwijze op meerdere fora geplaatst is. in het begin waren zij zelfs zo dom (!) om hetzelfde telefoonnummer te (blijven) gebruiken. maar ook criminelen worden af en toe een beetje slimmer.

ik heb uw gesprek afgeluisterd en ik geloof nooit dat hugo boss haar goede reputatie op het spel zet, door met deze leugenaars in zee te gaan. jammer dat u niet het hele gesprek heeft opgenomen.

misschien kunt u * http://www.fotoshootklachten.nl/]strongihier/i[/b"> * ook uw klacht melden......

gr. hutch

hallo hutch

ten eerste sorry voor mijn ratelende post. ik ben ook zo boos dat ik aan een stuk door op mijn toetsenbord heb zitten rammen en nog al wat schrijf foutjes in staan.
ik heb hun telefoon nummer wel alleen nemen ze nooit op! 038 852 8770
ja jammer ik was een paar seconden te laat met opnemen.
opeens bedacht ik me van dit moet ik opnemen!
het enige wat er ontbreekt aan dit gesprek was, dat de grote baas gelijk tegen me uit viel.
hij zei wat zit je nu te zeiken! weet je wel hoeveel geld ik bij deze shoot bij moet leggen? het kost jou maar 150 euro voor 70 foto,s en we zijn er 4 uur druk mee!
ik zei daarop als antwoord: zijn 1e shoot duurden geen 4 uur al met al misschien 30 minuten ,de rest was wachten op die anderen foto shoot die jullie hadden met een meisje...
ik zei er ook bij gisteren is mij door de telefoon gezegd en beloofd dat hij 80 foto,s zou krijgen omdat de visagiste niet zijn werk goed had gedaan bij zijn 1e shoot .
nou toen ben ik gelijk gaan opnemen en dat kan je horen op de link.
je wordt daar als een stuk vuil behandeld als je het niet met hun eens bent!