Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

er
erky - 07-07-2014 14:02:07
Voeding & Gezondheid

Moet ik die tandartsrekening betalen?

Arnold3,
de techniek is als volgt: eerst wordt gemeten of je voldoen de kaakbeen hebt. heb je dat wel dan kan het implantaat gezet worden. heb je dat niet dan is het mogelijk dat ze een stuk bot van elders pakken en het tegen je kaak aan monteren en dan moet dat eerst aan elkaar groeien. dat heeft tijd nodig, minimaal 6 weken zoals elke botbreuk. is dat bij jou ook het geval?

als het kaakbeen eenmaal dik genoeg is, dan kan de implantaat er in. dan de kroon er op, dat is technisch gezien de meest zekere factor. je schrijft dat bij jou de implantaat er na een paar dagen uit kwam, die heeft dus niet gehouden.

als de tandarts alleen heeft gezorgd voor de kroon dan moet je hem betalen. maar omdat de kaakchirurg heeft gezorgd voor het implantaat en (misschien) het verbreden van het bot, dan kan je daar om herstel vragen. ik gok een beetje hoe het gegaan kan zijn bij je omdat ik die 4000 euro zag langskomen. is jouw lichamelijke conditie verder goed (geen osteoporose) dan zou het kaakbeen trouwens voldoende sterk moeten zijn (geworden). ik hoop dat je hier iets mee kan ...
sterkte,
erky