Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

m1
m123 - 07-07-2014 22:05:11
Geldzaken & Recht

Hoelang duurt een overboeking?

"immers de rabobank betaalt pas op de volgende werkdag aan de bank van de begunstigde. tot deze dag blijft het geld valutair op uw rekening staan. "

hoezo 'immers'? wat ouderwets. lijkt wel de 20e eeuw!
zeker nu in 2014.
uw bewering dat het geld valutair op de rekening blijft staan, lijkt mij incorrect; ik heb een aantal uur geleden geld overgemaakt van de rabo naar een andere bank. het is er wel direct af maar het is er niet direct bij, bij die andere bank. ik kan niet anders concluderen dan dat men dan toch intern rente verdient op deze manier. maar goed, ik blijft toch niet bij de rabo want ze financiƫren legbatterijen die eieren produceren met stempel 1 of zelfs nog hoger (alleen stempel 0 is m.i. acceptabel).

quote: "met name rabobank en ing investeren miljarden euro's in de kippenkooien die in europa verboden zijn omdat ze dierenleed veroorzaken. dat zegt dierenorganisatie wakker dier in een maandag gepubliceerd rapport. rabobank zou onder meer investeren in het thaise cpf, dat in china jaarlijks drie miljoen hennen produceert op een oppervlakte van zo'n vierhonderd vierkante centimeter per kip. in europa moet een kip minstens dubbel zo veel ruimte krijgen. legbatterijen zijn er sinds twee jaar verboden."