Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mecasi
mecasi - 05-08-2014 20:32:55
Geldzaken & Recht

Is er iemand bekend met het verkoop in 1 week systeem met nhg?

Zo dames en heren, we hebben het rare verhaal van de dag weer binnen.

er was eens... een vriendin. lekker anoniem.

de makelaar van jouw 'vriendin' (ahum) verkoopt het huis. dat is al heel wat, want de makelaars die ik tot nu toe hebben gehad lukte het allemaal niet en stuurden wel dikke rekeningen. dan lever je jouw documenten niet compleet aan, vul je geen lijst goederen in en vind je het vervelend als je makelaar vraagt of je direct reageert.

dan vind je een bericht van een jaar geleden van iemand die ontevreden is over wat anders, waarna je zegt dat het enige positieve van je makelaar is dat hij zijn plicht heeft gedaan voor jou (oh nee, sorry, voor je "vriendin").

dus je neemt je makelaar kwalijk dat hij zijn plicht doet en de vaart erin wil houden. wat wil je nog meer? moet hij een kaarsje voor je opsteken en je handje vasthouden als je een lijstje invult? ik heb bij de verkoop van mijn huis gewoon zelf de lijst ingevuld met goederen als een grote meid, geen big deal hoor.

maar als ik iets verkeerd begrepen heb ligt het waarschijnlijk aan je warrige verhaal. waarom lezen mensen iets niet op zijn minst een keer na voor ze het op een forum braken, dan zie je toch zelf dat er geen moer van klopt?