Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marijke1953 - 12-08-2014 19:40:05
Auto & Vervoer

Zwart rijden met een geldig abonnement

[quote=biancavandermik schreef op dinsdag 12 aug 2014, 19:21][quote=melomaan schreef op zondag 18 mei 2014, 20:28]volgens mij staat het in- en uitchecken in de voorwaarden van het abonnement. op het moment dat u een abonnement afsluit gaat u een overeenkomst met de vervoerder aan en comformeert u zich aan de door de vervoerder bepaalde regels, die aan dit abonnement verbonden zijn.
houdt u zich daar niet aan, riskeert u een boete.
u kiest er zelf voor om zich niet aan de regels te houden.

dit is precies wat ik ook dacht tijdens het lezen van alle berichten. natuurlijk is het zo dat gebruikers van ov gevolgd kunnen worden in alles wat zij doen. hier kun je als je gebruik wilt maken van ov, helaas niet meer onderuit.

de discussie is echter dat het vreemd is dat je een verhoogde ritprijs betaald als je vergeet in te checken bij gebruik van een reeds betaals abonnement. en ja ik ben het eens met fransvanderlande dat dit een vreemde gang van zaken is, anderzijds weet je tevoren dat je in moeten checken en weet je ook tevoren dat als je dit niet doet daar consequenties aan verbonden zijn.

wellicht met een suggestie aan het betreffende ov-bedrijf kan deze vreemde gang van zaken opgelost worden?

u kunt t geld terugvragen bij de ns. probleem opgelost