Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

st
stedentrip - 14-08-2014 22:28:22
Vakantie & Reizen

Oplichting verrassingstickets.nl

Beste verrassingstickets,

ik lees hier dat telefonisch contact weinig zin heeft en omdat het om een stedentrip van morgen gaat, probeer ik ook via deze weg contact te zoeken..

normaal ben ik niet iemand die snel klaagt. ik vond het idee van een verrassingsweekend weg ontzettend leuk maar de dag voordat we vertrekken verdwijnt mijn enthousiasme als sneeuw voor de zon. ik wilde eigenlijk een positieve reactie plaatsen. tickets op tijd binnen, leuke stad (milaan).. totdat ik het adres van het hotel ging opzoeken.

hotel ora city milano: anders dan de naam doet vermoeden, ligt dit hotel ver buiten het centrum. op zich is dit geen probleem, maar wel als het hotel niet met het openbaar vervoer bereikbaar is.. verrassingstickets: hoe kom ik bij mijn hotel als we 's avonds rond 9 uur landen, minimaal een uur moeten reizen om überhaupt in het centrum van de stad te komen en waarbij het dichtstbijzijnde metrostation op 5 km afstand van het hotel is? een andere optie is een taxi vanaf het vliegveld a 100 euro maar dat was ik niet van plan na al extra te hebben betaald voor vertrek in augustus, vertrek op vrijdag en ontbijt..

ik overweeg serieus om zelf een los hotel te boeken maar dit moet toch niet de bedoeling zijn?! het weekend begint zo niet al te best. ik begrijp dat we geen hotel midden in het centrum toegewezen krijgen maar de locatie ver buiten het centrum, niet bereikbaar met het openbaar vervoer en gelegen bij een vliegveld waar we niet eens op vliegen is wel het andere uiterste.

graag een spoedige reactie.