Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

st
stedentrip - 15-08-2014 13:15:17
Vakantie & Reizen

Oplichting verrassingstickets.nl

Beste verrassingstickets,

ik héb vanmorgen gebeld met jullie organisatie. mijn vraag was niet of ik een routebeschrijving kan ontvangen; deze kan ik zelf wel van internet printen. mijn vraag was hoe jullie dit hotel kunnen uitkiezen als het hotel niet bereikbaar is met het openbaar vervoer (5 km van dichtstbijzijnde metrostation, oftewel een uur lopen) of met de taxi bijna een half uur vanaf het centraal station '(á 30 euro?!), waarbij we vanaf het vliegveld eerst met de bus en trein moeten reizen. vanaf het vliegveld kost een taxi zelfs 100 euro.

ik kreeg aan de telefoon te horen: 'we kunnen niets voor u doen mevrouw'. ik heb nog gevraagd hoe we dit samen goed op kunnen lossen, maar er wordt totaal niet meegedacht. 'u kunt het hotel bellen want zij bieden een shuttle service aan.' klinkt interessant, dus ik heb het hotel gebeld. maar nee hoor, ze bieden géén shuttle service aan! ook nog verkeerd ingelicht dus.

"deze 4-sterrenaccommodatie is positief beoordeeld door onze reizigers". klopt helemaal! je vergeet er alleen bij te vermelden dat de beoordelingen op internet afkomstig zijn van zakenreizigers, die het ideaal vinden om dichtbij het vliegveld te zitten en waarbij je bij het hotel kunt parkeren. er staat ook bij dat het hotel niet bereikbaar is met het openbaar vervoer en ideaal is voor mensen die in het bezit zijn van een auto.

om mijn weekend niet te laten verpesten, heb ik zelf maar een ander hotel geboekt. mijn klacht volgt ook nog officieel per e-mail, zodat deze niet alleen op dit forum bekend is maar ook officieel bij jullie.

bedankt verrassingstickets!