Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verrasstickets - 15-08-2014 13:34:27
Vakantie & Reizen

Oplichting verrassingstickets.nl

@stedentrip

beste heer, mevrouw,

bedankt voor uw reactie en jammer om te vernemen dat u de voor u geboekte accommodatie geen kans geeft en onze routebeschrijving niet wenst te ontvangen. in onze beschrijving kunt u namelijk precies terugvinden hoe u het beste naar de accommodatie kunt reizen met het openbaar vervoer, wat eenvoudig is.

vanaf de luchthaven van bergamo adviseren we u gebruik te maken van de voordelige shuttlebus waar u voor slechts eur 9 een retourticket aanschaft. vervolgens kunt u met het lokale openbaar vervoer reizen naar de halte die op slechts 350 meter afstand van de hotelaccommodatie is gelegen (via vitt. veneto via patellani).

mocht u alsnog onze beschrijving wensen te ontvangen, dan vernemen we dat graag: andere reizigers zijn hier namelijk wel degelijk tevreden over en hebben dit aan ons laten weten nadat ze in deze accommodatie hebben verbleven.

met vriendelijke groet,

verrassingstickets.nl