Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
angelavdveek - 16-08-2014 13:01:05
Vakantie & Reizen

Oplichting verrassingstickets.nl

Hallo,

wij hebben een paar maand geleden op 02/07/2014 via vakantieveilingen een bod gedaan op een stedentrip naar praag. hiervoor heb ik waardebonnummer gekregen en moest ik invullen via flywise/verassingstickets.
nou kreeg ik eerst een email dat de waardebon code niet klopte en heb de code opnieuw gestuurd. uiteindelijke klopte die en hij werd verwerkt. nu heb ik al een aantal keren een mail gestuurd met de vraag of het allemaal goed gekomen is en of de boeking verwerkt is. omdat wij nog steeds geen bevestiging hebben ontvangen. inmiddels zijn we een paar maand verder en er wordt niet gereageerd op de mail, dus ik heb ook een paar keer gebeld. de eerste en de tweede keer werd mij gezegd dat ik die dag terug gebeld werd omdat de juiste persoon op dat moment niet aanwezig was. de derde keer werd mij verteld dat ik die zelfde week nog een mailtje kreeg met de bevestiging. dit was vorige week en tot op de dag van vandaag nog steeds niks gehoord!! we hebben voor 29 augustus geboekt en hier ook rekenschap mee gehouden omdat we met het werk en school zitten. we beginnen ons nu zorgen te maken of de reis überhaupt doorgaat. we hopen snel wat te horen en anders gaan we verdere stappen ondernemen.