Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 27-08-2014 00:25:19
Vrije tijd & Tuin

Concertkaarten ub40

Het valt me mee dat de gewone prijs gevraagd wordt. ik neem aan dat dat niet niet inclusief de abonnementskosten van de melkweg is.
als u die gok toch waagt dan zou ik vooraf wel 2 x dat maandlidmaatschap regelen (2 x 4 e) en dat kan via de site van de melkweg. bij concerten staat er altijd een enorme horde mensen voor de deur die zich naar binnen stort en gaat rennen zodra de deuren open gaan. als je dan eerst nog lidmaatschap bij de kassa moet regelen dan is de kans groot dat je alleen nog helemaal achteraan kunt staan.
wat betreft wat zoal verteld wordt als reden voor het verkopen van tickets kan het alle kanten op, de oneerlijken verzinnen wel een redelijk en geloofwaardig verhaal.
overigens zou ik zelf nog steeds het risico niet nemen en dan er maar een reisje naar tilburg aan wagen met tickets waarvan je zeker bent dat je ermee binnen komt.
houd anders de site van ticketswap in de gaten. heb ik zelf geen ervaring mee maar op de site van 013 verwijzen ze er naar.