Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
heleenlvd - 01-10-2014 21:59:31
Voeding & Gezondheid

Luxstyle ongewenste artikelen

Hoe herkenbaar!

ik heb het volgende aan de hand met luxstyle. via facebook gekeken naar een afslankbroek. niets besteld, niks in winkelwagentje geplaatst, geen algemene voorwaarden geaccepteerd maar gewoon verder gescrolld.na een paar dagen lag er een pakketje op de deurmat met een factuur (brievenbuspost). mail gestuurd, ongeveer 10 en de reactie is eerst opsturen. niet gedaan, want gelezen dat ze dan alsnog een factuur sturen omdat ze het pakketje nooit terug ontvangen hebben. flink heen en weer gemaild. uiteindelijk heb ik het laatste mailtje zojuist gestuurd, een factuur vodje had ik al ontvangen, aangegeven dat ik niet meer reageer, dat ze het pakketje mogen ophalen en zo niet hou ik het.
en de tip van hutch dus opgevolgd. ben uiteraard nog steeds niet van plan te betalen maar er wordt met deurwaarder gedreigd en elders op internet gelezen dat luxstyle deze ook echt stuurt. mijn vraag is dan ook wat moet ik doen als de deurwaarder aan de deur staat, of wat moet ik zeggen. volgens incassobureau moet ik binnen 1 week betalen maar dat doen we dus niet. maar dan? graag advies!
alvast hartelijk bedankt.