Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ya
yardenkwelgeest - 08-10-2014 08:45:07
Voeding & Gezondheid

Uitvaartverzekering

Geachte 1953,

ik dacht dat het eerste bericht in dit topic dateerde van 23 januari 2012 - ruim 2,5 jaar geleden - maar uit uw reactie begrijp ik dat ik dat verkeerd heb gezien. excuses! helaas heb ik de rechtszaak tegen yarden niet eerder kunnen voeren, eenvoudigweg omdat mijn vader niet eerder kwam te overlijden. voor u komt mijn goedbedoelde hulp blijkbaar te laat en dat betreur ik. wel hoop ik met mijn inbreng in dit topic en met mijn daaraan gerelateerde website de mensen die wél door yarden zijn benadeeld te kunnen adviseren en zo nodig te kunnen helpen. ik doe dat trouwens geheel belangeloos. ook is mijn tekst bedoeld voor degenen die pas in de nabije of verre(!) toekomst zullen worden geconfronteerd met de handelwijze van yarden, en die naar aanleiding daarvan ook pas dan op dit forum gaan speuren naar tips.

het spijt mij dat ik u gegriefd heb met mijn in uw optiek veel te late reactie. wellicht kunt u zich uitschrijven of afmelden voor dit topic?