Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 16-10-2014 15:00:32
Vakantie & Reizen

Light in the box, ervaringen?

[quote=rietje50 schreef op donderdag 16 okt 2014, 14:47]
slecht bedrijf, vergeet niet dat je aan de deur ook nog de btw/inklaringskosten moet betalen. en ze zijn ook niet bereikbaar.
of het een slecht bedrijf is zou ik niet durven te beweren, dat mensen zich niet informeren en lezen wat er op een site staat en denken dat het kopen in china of om het even welk land buiten de eu hetzelfde is als kopen bij de winkel om de hoek ligt niet aan een bedrijf maar aan de dommigheid van de mensen zelf.
quote van die site:

komen er nog eventuele extra kosten bij een internationale zending?

in sommige gevallen zal er sprake zijn van btw of andere belastingen, invoerrechten of kosten die door het land van bestemming worden opgelegd. extra kosten vanwege belastingen of invoerrechten zijn voor rekening van de ontvanger; wij hebben geen controle over deze kosten en kunnen de hoogte ervan niet voorspellen. het douane- en belastingbeleid varieert enorm per land; neem voor nadere informatie contact op met de lokale autoriteiten. wanneer inklaringsprocedures nodig zijn bij de douane, kan dit vertraging veroorzaken die onze oorspronkelijke geschatte leverdatum verlengen.

let op: wij zijn niet in staat om artikelen te versturen als cadeau, en we kunnen op de douaneformulieren ook geen lager bedrag vermelden dat de werkelijke productprijs.


bron, klik-> http://www.lightinthebox.com/nl/knowledge-base/c1391/a4116.html">voor mensen die niet verder kijken dan hun neus lang is.