Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dokun
dokun - 24-12-2014 14:21:05
Voeding & Gezondheid

Alternatief voor limonade

Hallo hetbosin,

bij marokkaanse en ook sommige turkse winkels verkopen ze grote blikken limonadepoeder. die zijn verkrijgbaar in vele smaken zoals, mango, ananas, watermeloen, passievrucht, granaatappel.. soms verkopen ze ook kleinere verpakkingen. het poeder is goedkoop en je kunt de drank zo sterk (slap) maken als je zelf wilt.

er zit wel suiker in maar doordat je zelf de sterkte kunt bepalen kun je een niet zoet drankje maken dat nog steeds naar vruchten smaakt. je moet wel opletten dat je niet te veel poeder gebruikt want dan smaakt het echt smerig..

het smaakt niet zoals tango en soortgelijke (bij de gewone supermarkt verkrijgbare) limonadepoeders. deze poeder smaakt écht naar vruchten..

een groot blik kost rond de €8 daar kun je tientallen liters limonade mee maken. je kunt de poeder ook bv gebruiken in de yoghurt..

de winkel waar wij het altijd kopen is de marokkaanse supermarkt : tanger versmarkt die zit in een aantal plaatsen in nederland. dit is de website www.tangermarkt.nl

ik hoop dat je hier wat aan hebt. :)