Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 05-01-2015 13:26:23
Computers & Telefonie

Ik wil een wifi repeater kopen maar...

Euhh, volgens mij denkt u dat u met een wifi repeater de wifi die u thuis heeft op vakantie kan gebruiken.

dit kan uiteraard niet, waar haalt de wifi repeater dan zn internet vandaan?



wifi repeaters zijn er als u binnen het bereik van uw huis wifi (30 meter ofzo) nog een zender aan wilt leggen om het bereik te vergroten naar nogmaals 30 meter om de wifi repeater heen.

het signaal dat na zon repeater overblijft is trouwens wel traag en van slechte kwaliteit.



wat u zoekt is een hotspot of dongle. je kan losse hotspots kopen en dan het lieftst met een simkaart van een provider in het land waar u op vakantie gaat. anders kost het handen vol met geld.
let wel op dat je een pre-paid dongle koopt, anders zit je met gigantische kosten als je over je data limiet heengaat. vul nergens je credit card of rekening info in.

een andere optie is je telefoon als hotspot gebruiken. dit kost 24 cent per mb in de eu. (vraag na bij je provider!) wat neerkomt op een euro ofzo voor een youtube filmpje van 3 minuten.

als je buiten de eu gaat, gaan de kosten heeeeeel hard omhoog. in china kost een youtube filmpje van 3 minuten kijken bijvoorbeeld al 30 euro op een telefoon hotspot. ongeveer 10 euro per mb.