Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Pa
Pannick - 07-01-2015 12:29:36
Computers & Telefonie

Waarom werkt oplader tel. niet?

[quote=jipenjanneke schreef op maandag 5 jan 2015, 12:53]hallo,

ik heb een klapmodel gsm van samsung model sgh-e490.
deze heb ik pas 6 weken en ik heb hem van een betrouwbaar familielid overgekocht die hem zelf nieuw heeft gekocht en slechts 3 weken gebruikt heeft.
het ding is dus 9 weken in gebruik geweest en nu laadt hij helemaal niet meer op. zodra ik de oplader inplug ging er altijd een verlichte batterij op het schermpje aan, ten teken dat hij aan het opladen was. zelfs dat doet hij nu niet meer. heb alle contactpunten goed schoongemaakt en heeft 24 uur de tijd gehad om op te laden. helemaal niets dus! waar kan dat aan liggen en wat kan ik doen? dus 9 weken oud en zeer weinig gebruikt.

beste jipenjanneke...
ik heb hetzelfde model met dezelfde problemen,
binnen 1 maand na aankoop accu niet meer te laden.
als hobby elektronica/zendamateur ben ik naar het probleem gaan zoeken met het volgende resultaat. accu is ok, maar laadt niet op. laadadapter is eveneens ook ok. getest bij identiek toestel. conclusie, laadstroom/spanning regeling (op printplaat telefoon) defect. conclusie, aanspraak maken op garantie of weggooien..
nick