Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
saskia.senna - 22-01-2015 11:19:10
Computers & Telefonie

Ict waarborg

Beste allemaal,

bedankt voor jullie antwoorden. ik gisteren gevraagd wat het opzegtermijn was en hoe ik dien op te zeggen. als reactie kreeg ik:
wat de reden was en dat ik de voorwaarden van het lidmaatschap kan vinden op de website.

heb ze gelijk terug gemaild, dat zijn vorige mail een goed voorbeeld is van de reden van opzeggen.

erna telefonisch contact gehad met de vraag of mij iemand kan helpen met de vraag wat het opzegtermijn is en hoe dit ingediend moet worden. op de website was niet snel iets te vinden.
het lidmaatschap is natuurlijk per kalenderjaar en dient voor december opgezegd te worden. dus zit er helaas nog een jaar aan vast.
verder vroeg de meneer aan de telefoon niet naar de reden, dus zo erg vinden ze het blijkbaar niet.


onlangs heb ik ook nog een mailtje gekregen met allemaal eisen waaraan mijn website moet voldoen. wij voldoen niet op het punt dat waar mensen contact middels een contact formulier kunnen opnemen, niet via een beveiligde verbinding gaat.
dit heb ik direct even nagekeken en navraag over gedaan. een zogenaamde ssl certificaat brengt natuurlijk ook een bepaald kostenplaatje met zich mee.
de vraag is, of ik nu het contactformulier beter kan verwijderen of zo laten staan als het is? het contactformulier wordt veel gebruikt, ik denk dat het een laagdrempelige en prettige manier is om het eerste contact te maken met vragen van klanten.
in ieder geval staan wij momenteel als niet gecertificeerd, maar betalen wel voor de certificering de volle prijs.

maar goed we zijn in ieder geval op tijd om voor december op te zeggen ;)
dit gaan we vandaag direct in orde maken.
voor alle zekerheid per mail en schriftelijk per post!