Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kassandra445 - 22-01-2015 16:16:43
Computers & Telefonie

Oplichter whooshah mobile

Ook ik ben in de dupe van de slinkse abonnement "service" van whooshah. en ik ben woest. alhoewel ik direct mijn zogenaamde abonnement heb geannuleerd, moet ik toch € 5,- betalen. er lijkt geen poot om op te staan.

er bestaat een colportagewet voor mensen die overvallen worden door verkopers die langs deuren gaan, maar in de telefonie is er dus blijkbaar niets waar je op terug kunt vallen.

gelukkig was een medewerker van kpn heel behulpzaam en heb ik nu het telefoonnummer en mailadres van whooshah. bij deze deel ik dat:

telnr: 0800 0206194
mail: nl_support@whooshah.com

ze zijn te druk om de telefoon op te nemen en op mijn telefoontje te reageren, maar ik heb al wel antwoord op mijn mail. ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen...