Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gertjanssen1959 - 26-01-2015 15:40:11
Auto & Vervoer

Stella fietsen met trapondersteuning

Mijn vrouw en ik zijn sinds de zomer in het bezit van 2 stella fietsen.
deze hebben wij aangeschaft omdat we veel goede verhalen hebben gehoord van bekende en ook mensen onderweg aangesproken. (daar vanuit gaande denk ik dat je daar het meeste aan hebt als je een onafhankelijk idee wilt krijgen).

wij fietsten hiervoor al een kleine 20 jaar op lichtere sportfietsen. mijn vrouw kreeg hier meer moeite mee daarom hebben hebben wij deze keuze gemaakt. op aanraden van de verkoper hebben wij de platina accu aangeschaft, gezien wij in het verleden al grotere afstanden reden en jaarlijks de 7 heuvelen tocht rijden. gemiddeld halen wij een dikke 100 km uit een accu ( één keer opladen ) met een gemiddelde ondersteuning.

het geluid van de mpf motor is stil te noemen , met name als je hem vergelijkt met de bosch, die wij hiervoor al geprobeerd hadden. de nuvinci schakelnaaf is een groot pluspunt aan de fiets, vergelijkbare fietsen hebben wij op internet nagekeken met een prijskaartje van om en nabij de 3000 euro, wat dus een hoop scheelt (ook omdat wij 2 fietsen kochten). inmiddels hebben wij de eerste servicebeurt gepland staan in februari (kostenloos) zodat onze fietsen weer gereed zijn voor aankomend seizoen.

al met al zeker aan te raden, daarom zeggen wij dit voort!
wij snappen daarom de negativiteit op internet niet zo goed .

stella biedt in onze optiek echt een goede service en uitstekende kwaliteit