Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
martinew_1 - 29-01-2015 15:11:43
Computers & Telefonie

Oplichter whooshah mobile

Hoi kassandra,

ik heb ze gemaild, maar ik kreeg deze reactie:

"bedankt voor uw e-mail.

op 22/12/2014 hebben wij een verzoek ontvangen om te beginnen met whooshah dienst op uw mobiele telefoon.

u bent op onze pagina terecht gekomen doordat u een text link of een "banner" heeft aangeklikt. als u op "download nu" klikt, dan komt u op onze facturering pagina terecht. de "terms & conditions" zijn daar duidelijk beschreven, zodat er geen misverstanden kunnen voordoen. "klik op akkoord om de betaling via uw mobiele telefoonrekening te bevestigen. dit betekent tevens dat u akkoord gaat met de (privacy) voorwaarden." als de betaling succesvol is geweest, dan komt u terecht op en andere pagina met een link om naar onze portal te gaan.

u verkrijgt iedere week een 6 tal kredieten die u kan benutten voor het downloaden van verschillende applicaties (ringtones, wallpapers, spellen, etc.).

nadat we uw verzoek hebben ontvangen om te beginnen met deze dienst, hebben we het volgende bericht met informatie over de whooshah dienst en de kosten gestuurd:

gratis bericht: je gebruikt abonnement "whooshah", kosten zijn 5€/week 6/krediet. ga naar p_o_r_t_a_l.com. afmelden: payinfo.nl

wel kunnen we u informeren dat uw mobiele telefoonnummer is afgemeld van onze diensten sinds 25/01/2015.

met vriendelijke groet,

whooshah klantenservice"


ik vind het echt heel erg dat dit zomaar kan. ik was benieuwd wat jij in je mail hebt gezet om je gelijk te krijgen.

alvast veel dank!

groetjes,

martine