Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

do
dook - 02-02-2015 11:59:09
Vakantie & Reizen

Oplichting verrassingstickets.nl

Ik heb wat andere "klachten" over verrassingstickets.nl...
ik heb een verrassingsreis via hun willen boeken voor mijn vader en mijn stiefmoeder, mijn stiefmoeder is erg ziek, en kan niet altijd weg.. maar ik dacht we proberen het toch even voor ze.

we hadden via vakantieveilingen.nl een waardebon gewonnen, bij het invullen op de website van verrassingstickets om te reserveren was er al niet genoeg ruimte in het waardebon veld, hierdoor kregen hun niet het goede waarbonnummer binnen. (toch reservering gemaakt voor 06-01-2015 of 07-01-2015)

wij kregen 22-12-2014 een mail van hun waarin ons verteld werd dat de waardebonnummer niet klopte en of wij deze op wilden sturen. we hebben de dag erna 23-12-2014 meteen de goede waardebon opgestuurd met zelfs de voucher van vakantieveilingen zelf.
30-12-2014 heb ik ze nogmaals gemaild (alleen dan naar info@) omdat ik nog geen reactie van ze had gekregen.

hierna heeft mijn vader gebeld en werd verteld dat ze het geld terug zouden krijgen, hier hebben wij niks van gehoord verder.
toen kregen we 15-01-2015 ineens een mail dat de datum niet beschikbaar was (een week na de datum die wij ingevuld hadden!), en 25-01-2015 een herinnering hiervoor.
toen heb ik 30-01-2015 een mail gestuurd of de namen veranderd konden worden (mijn ouders kunnen niet meer, dus kon ik eventueel de reis overnemen) maar heb tot nu toe nog geen reactie gekregen.

op de website zelf staat: u ontvangt binnen 24 uur een reactie op uw bericht. (indien er gemaild wordt naar info@).

ik vindt het heel erg jammer hoe dit gaat, terwijl mijn voucher maar geldig is t/m 31 maart 2015.... maar als ik het zo zie, gaat zelfs dat waarschijnlijk niet lukken!