Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

xa
xap2 - 05-02-2015 17:17:10
Computers & Telefonie

Gegevens belastingaangifte op een usb stick zetten

link:
http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/aangifte_doen/aangifte_inkomstenbelasting/aangifte_doen_over_2013/aangifte_doen_met_aangifteprogramma/uw_digitale_aangifte_bewaren">

omschrijving:

als u de aangifte hebt verzonden, dan blijven de gegevens bewaard op uw computer. misschien hebt u deze nog nodig, bijvoorbeeld om studiefinanciering, huur- of zorgtoeslag aan te vragen.

wilt u de digitale versie van uw aangifte later nog eens bekijken? dat kan alleen als u ook het aangifteprogramma op uw computer hebt staan. u kunt uw ingevulde aangifte ook printen.

windows

het bestand met uw gegevens wordt standaard opgeslagen in de volgende map:

\mijn documenten\belastingdienst\aangifte inkomstenbelasting\2013\. u kunt de map wijzigen via de knop 'instellingen' in het aangifteprogramma.

de naam van het bestand bestaat uit de eerste 8 cijfers van uw burgerservicenummer en de extensie 'ibd'. als u samen met uw fiscale partner aangifte doet, worden de gegevens opgeslagen onder de eerste 8 cijfers van uw burgerservicenummer.

apple

het bestand met uw gegevens wordt standaard opgeslagen in uw home-directory.

linux

het bestand met uw gegevens wordt standaard opgeslagen in uw home-directory.

============================

u moet dus de databestanden waarin uw gegevens hebt ingevuld.
zoals hier boven vermeld staat waar deze te vinden zijn.
ook mee copieren anders heeft u aan het programma niets.

het programma kan u in zijn geheel copieren naar de usb stick.
heeft u dit programmatje niet meer, hieronder de link:
http://www.seniorweb.nl/tip/44482/computertip-oude-belastingaangifte-openen">
http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/inkomstenbelasting/hoe_werkt_inkomstenbelasting/aangifte_doen/welke_aangifte_moet_u_gebruiken/aangifteprogrammas">