Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

holpen
holpen - 10-02-2015 08:58:36
Voeding & Gezondheid

Life plus

Voedingssupplementen zijn geen geneesmiddelen. als een verkoper aan uw deur beweert dat ze wel degelijk geneeskrachtige werking hebben, dan liegt deze dat hij/zij barst.

het enige waar dit soort middelen goed voor zijn, is voor de portemonnee van de fabrikant/handelaar. ze doen niks, helpen nergens voor en kunnen in sommige gevallen zelfs leiden tot hele rare klachten. niet onbekend zijn de vitaminepreparaten, waardoor mensen opeens een overdosis aan bepaalde vitaminen (of andere stoffen) binnenkrijgen, die niet goed door het lichaam kunnen worden verwerkt. gevolg: vage klachten als spierkramp, zweten, hoofdpijn; het komt allemaal voor.

persoonlijk begrijp ik niet dat dit soort middeltjes nog steeds verkocht mogen worden. het is oplichting van de vuilste categorie.

voor die wonden zul je toch echt bij een arts moeten zijn. wellicht met je arts eens overleggen of je niet doorverwezen kunt worden naar iemand die nog wat meer gespecialiseerd is? misschien een second opinion zien te regelen?

maar ga nooit in zee met dit soort geldwolven die er geen been in zien om via jouw aandoening hun zakken te vullen.