Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-02-2015 04:14:00
Computers & Telefonie

(sex)dating sites

Meneer kaktus,

u bent niet belazerd en het is ook al helemaal geen oplichting. u en de andere die ervoor kiezen het zo te ''willen'' moeten de voorwaarden lezen, staat écht alles in. deze site worden niet gedwongen om dat erin te zetten, dat is verplicht zodat het wettelijk toegestaan word om ''zaken'' te doen.
mensen en vooral mannen zoals u en vele andere zijn te sullig (niet persoonlijk bedoeld) om zichzelf erin te verdiepen voordat zij wat ''willen''. geloof mij ik kan het weten..... weet er alles van....de wet zal hiervoor ook echt niet aangepast gaan worden omdat het volgens de regels gaat. misleiding mag tot op een zekere hoogte, zelfs in de supermarkten wordt dat toegepast. en dat gaat zelfs zover dat wij nu nog op benzine rijden i.p.v. een waterstofmotor, puur omdat onze wereld geld wilt zien. want ja zulke auto's bestaan.... 10 jaar geleden al.....
stoppen met roken vaccinatie is er ook... enkele jaren al.... waarom niet voor ''wij'' burgers... belastinginkomsten, daar draait om in de wereld, en ja zulke sites helpen er heel véél aan mee ook dat weet ik elk jaar opnieuw weer.
stel u koopt een huis, leest u ook de kleine letters toch? huurt een onafhankelijke bouwbedrijf in voor een grootschalige controle van het huis....
het spreekwoord ''een ezel stoot geen 2e keer zijn hoofd'' is u niet bekend merk ik.
achteraf klagen is leuk, maar onzinnig, u heeft betaald voor diensten en er diensten voor terug gekregen. en u vond het blijkbaar nog gezellig en leuk ook.

groetjes ikbenanders