Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-02-2015 05:49:04
Computers & Telefonie

(sex)dating sites

Van leyden schreef op vrijdag 13 feb 2015, 01:37: chrichtonsworld schreef op vrijdag 13 feb 2015, 00:31: heel veel van deze sites zijn opgezet om geld van mensen af te troggelen. als je twijfelt google dan en vraag dan of de site waar je lid van wil worden betrouwbaar is. zijn genoeg mensen die zich verdiept hebben hierin en anderen waarschuwen.

nee, is niet zo.
alle sexdatingsites zijn fake. allemaal

vrouwen gaan niet betalen om met de eerste de beste vent gruizige tekstjes uit te wisselen. zelfs als het gratis zou zijn doen ze het nog niet. (een enkele uitzondering daargelaten,
het is altijd een operator, altijd fake, geen fysieke afspraken mogelijk. pure oplichterij.

alleen echte sukkels trappen erin en soms ook mannetjes met het verstand een meter te laag.


veel van die sites zijn nep, ben ik mee eens. maar er zijn ook adult sites waar ze gratis content aanbieden en mogelijkheid bieden voor mensen om met elkaar te communiceren en te ontmoeten. het merendeel gebruiken dit soort sites om elkaar te ontmoeten met succes. en het kost je geen cent. deze sites bestaan al heel lang en zijn ook heel groot en belangrijkste vrijblijvend.

je hebt bijvoorbeeld ook penpal en vriendschapssites. in eerste instantie bedoeld voor het vinden van mensen om mee te mailen of te schrijven maar ook sex contact als je dat zou willen.

om nu mensen uit te maken voor sukkels of wat dan ook vind ik te ver gaan want niet iedereen kan altijd goed beoordelen of iets betrouwbaar is of niet.