Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 14-02-2015 23:32:12
Auto & Vervoer

Zeg lidmaatschap anwb op

De anwb heeft leden waar je een lidmaatschap van bezit. deze leden krijgen regelmatig vragen over verkeersgebied en verkeersveiliheid. er zal dus ongetwijfeld uit een onderzoek zijn gebleken dat het gebruik van een helm veiliger is.

zoals altijd in een ledenverband (teamverband, vergadering, vriendenclub) zijn er mensen die voor zijn en tegen. als u bij alles waar u niet mee eens bent direct wilt wegvluchten door u uit te laten schrijven kunt u bij geen enkele organisatie lid blijven.

ben u trouwens lid geworden toen de anwb ervoor zorgde dat de maximum snelheid voor auto's met aanhangwagens verhoogd is naar 90km/u of toen de maximum snelheid op snelwegen is verhoogd naar 130km/u omdat dat wel in uw straatje past?