Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

brynnar
brynnar - 30-09-2005 22:05:58
Voeding & Gezondheid

Oppasouders

beste techneut,


het is mogelijk om de bank opdracht te geven om afschrijivngen naar hun bankrekening te blokkeren. de meeste banken zijn wel terughoudend om dit te doen, maar het is mogelijk met de nodige dosis overredingskracht.


mogelijkerwijs is er een administratiefoutje geweest in de verwerking van een bankrekeningnummer. welicht een nummer verkeerd overgenomen, waardoor het geld per ongeluk bij u wordt afgeschreven in plaats van bij de werkelijke klant.


indien zij dan nog bij u geld trachten te halen, zult u waarschijnlijk wel een aanmaning krijgen, maar laat u daardoor dan niet intimideren. zij hebben geen poot om op te staan en spelen dan gewoon blufpoker. maar dit is wellicht op de feiten vooruit lopen en nog helemaal niet aan de orde. zorg eerst dat de bank de afschrijvingen blokkeert.


brynnar