Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ricardow
ricardow - 30-09-2005 12:34:57
Voeding & Gezondheid

Oppasouders

goedendag,


ik ben op de site van oppasouders geweest. hun systeem werkt als volgt: je schrijft je in voor 8 weken en daarbij moeten ze gemachtigd worden om eenmalig € 9,60 als lidmaatschapsgeld te innen. mocht de "oppaszoekende" na 8 weken nog geen oppas hebben gevonden, dan kan zei het lidmaatschap verlengen door werderom een eenalige machtiging af te geven voor € 9,60 lidmaatschapsgeld voor de komende 8 weken. dit proces kan onbeperkt doorgaan, maar de "oppaszoekende"moet elke 8 weken dus opnieuw een machtiging afgeven.


erop vertrouwende dat de "oppaszoekende" binnen 16 weken (dit is 4 maanden!!) wel en oppas heeft gevonden, zal u in de toekomst in ieder geval geen problemen meer hebben met deze organisatie. immers de "oppaszoekende" (die de machtiging illegaal van uw rekening heeft doen laten uitgaan) is voorzien en hoeft dus geen gebruik meer te maken van de diensten van oppasouders.


dit doet natuurlijk geen enkele afbreuk aan uw zeer gegronde klacht. het is volstrekt belachelijk dat een onbekend bedrijf, tot 2 keer toe, zomaar geld van uw rekening kan halen. ik zou dan ook zeker de gegeven adviezen opvolgen. echter in de toekomst bent u  (hoogstwaarschijnlijk) in ieder geval van deze organisatie af!!!


succes en groet richard.