Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

si
siemp - 01-04-2015 05:12:57
Computers & Telefonie

Ict waarborg

Mijn ervaring is niet positief. de ondernemer betaald voor het mogen plaatsen van een niets zeggend logo.
- men zegt dat men de klant meer zekerheden bied, maar zijn financieel afhankelijk van de ondernemer!
- bij aanvang wordt er niks gecontroleerd, als je een scheve schaats rijdt heb je in het uiterste geval kans dat ze je vragen een oplossing voor de klant te bedenken, want uit t waarborg gooien doen ze niet.... kost geld! dus wat is nu eigenlijk de waarde buiten het verrijken van ict waarborg?
- het enige wat ze doen is een standaard brief sturen met daarin tips om je website aan te passen.
- ze hebben en zeer agressieve manier van verkopen.
- eenmaal lid, kom je er zomaar niet vanaf!
- klanten kennen het keurmerk zelden of nooit
- het zogenaamde ict keurmerk voor de zogenaamde computer apk is helemaal lucht en riekt naar oplichting van je eigen klanten!
betere oplossing voor die gene die een keurmerk willen: maak een logo, zet er onder “erkent computer keurmerk” en plaats dit onder je website. een stuk voordeliger, minder werk en het zelfde effect! (je geeft een klant een vals gevoel van veiligheid)