Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
ankat1 - 14-05-2015 22:16:23
Voeding & Gezondheid

Luxstyle ongewenste artikelen

[quote=gerdyensammy schreef op dinsdag 11 nov 2014, 13:08]let maar op, bij ons is het nog wat verder gegaan.
onze dochter bestelde nav. een advertentie op facebook een haar product, wat ze graag wilde hebben. echter voldeed het niet en mocht ze het zonder problemen retourneren naar denemarken. hierover hebben we nog gebeld, de kosten hebben we zelf betaald. na 10 weken kregen we per email een aanmaning over de betaling, waarop wij aangaven dat we het product al meer dan 2 maanden geleden hadden teruggezonden. zij houden vol het niet te hebben ontvangen, ik heb na een week of 7 traceercode weggedaan. er is vanuit luxstyle een standaardbrief naar alle klanten, die voor soortgelijk dillema staan dat je dan maar moet informeren bij het postkantoor, maar deze kunnen na zoveel tijd niks meer voor je betekenen... omdat wij erge problemen met onze pc hadden in die tijd heb ik luxstyle gevraagd de correspondentie verder via post te doen. onze pc moest naar de reparateur. ik heb helemaal nooit meer iets van ze vernomen, nooit. vorige week viel er van de belastingdienst een enveloppe voor onze dochter op de mat.. er is beslag gelegd op haar "tegoeden". ik heb contact opgenomen met gerechtsdeurwaarders van den bergh & partners. nu blijkt dat er een uitspraak van de rechter is dat ze een kleine 700,- moet betalen.
er is geen deurwaarder aan de deur geweest, er is geen brief meer aan ons adres geschreven, (wij) hebben ons niet eerlijk kunnen verweren. we gaan vandaag even kijken wat we hiermee nog kunnen. het voelt zo oneerlijk allemaal. vooral omdat ik het gevoel heb dat luxstyle een systeem hanteert waarbij heel veel mensen slachtoffer kunnen worden. google de naam luxstyle maar is en dan zie je werkelijk verschrikkelijke dingen voorbij komen. als dan de belastingdienst beslag laat leggen op tegoeden die nog eens niet voldoende zijn om je ziektekosten te betalen, voor (naar mijn mening) malafide bedrijven dan weet ik het ook niet meer.