Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ko
koalafruit - 23-05-2015 23:26:33
Voeding & Gezondheid

Bedreigd in intertoys, personeel kijkt toe

Aurora1: als je reageert op iets, is het handig om ook de originele post te lezen, anders moet de originele poster alles nog een keer herhalen. maar vooruit...

ik ben vrij snel de winkel uit gegaan, omdat de man echt behoorlijk bedreigend was. het had me niet verbaasd als hij fysiek geweld tegen mij had gebruikt, als we gebleven waren.

op weg naar buiten (we waren achterin de zaak, zoals ik al schreef), kwamen we langs de kassa, waar ik melding van de situatie probeerde te maken. een ander personeelslid dus.

dit personeel negeerde een hoop gevloek en een behoorlijk bedreigende situatie. (terwijl de man bij de kassa achterin de winkel stond, dus recht onder hun neus.) naderhand ontkenden ze iets gehoord of gezien te hebben. dat kan simpelweg niet. dan zouden ze ter plekke voor een paar minuten doof en blind moeten zijn geworden en even later miraculeus genezen zijn.

ik kom inderdaad niet meer in die winkel, maar ik dacht: misschien willen anderen wel weten hoe ze daar bij intertoys omgaan met situaties die escaleren. (zonder aanhalingstekens, als er fysieke bedreigingen worden gedaan, is de situatie mijns inziens al geƫscaleerd.)

ik heb niet om een korting of gratis artikelen gevraagd. ik wil gewoon dat een speelgoedwinkel een veilige plek is voor ouders en kinderen. ik wilde alleen niet de indruk wekken dat ik een slaatje wil slaan uit de situatie.