Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 23-05-2015 23:44:41
Voeding & Gezondheid

Bedreigd in intertoys, personeel kijkt toe

Ik heb een agressietraining ondergaan, en weet daarom dat niet reageren (en rustig blijven) in de gestelde situatie het vuurtje eerder afkoelt.

dat de persoon boos is wegens niet kunnen pinnen is (in de grond) waarschijnlijk boosheid over zichzelf. het was (in mijn visie) ook niet slim om deze persoon te willen corrigeren. trouwens, dezelfde persoon kunt u ook bij de supermarkt of bij de bakker of bij het schoolplein of een arts en elke andere winkel tegenkomen. om dus specifiek de genoemde winkel te mijden wegens mogelijke herhaling is dus niet reeel.

als, en ik zeg als de medewerkers wèl hadden gereageerd, had het zéér waarschijnlijk geescaleerd en hadden er dus wèl gewonden kunnen vallen, aan de zijde van de medewerkers en mogelijk klanten (een ouderwetsche matparty) had u dát gewenst? daarnaast zal uw kind de vloeken allang weer vergeten zijn. rustig adem halen en doorgaan met leven. fijne pinksteren.