Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 24-05-2015 00:11:29
Voeding & Gezondheid

Bedreigd in intertoys, personeel kijkt toe

Oké, het was achterlijk van mij om een luid vloekende man in een speelgoedwinkel aan te spreken op zijn gedrag.
als u met een jong kind uzelf (mogelijk) in gevaar brengt was dit inderdaad niet de beste keuze.

dat niemand wat doet en bovendien achteraf alles ontkent is verstandig
dat niemand wat doet is in deze alleen maar de betere keuze, tenzij je mohammed ali heet, maar als je de eerste klap geeft, wordt u veroordeeld.

ik zal voortaan alle agressie braaf slikken en hé, mocht zo'n bully zich even willen uitleven en me een ros op mijn gezicht geeft, zal ik die last maar gewoon dragen.
bescherm uzelf en uw kind door rustig even "elders" in de winkel te gaan staan, uit de wind dus.

dit soort 'omstanderswijsheid' is precies waarom gepeste kinderen wapens gaan dragen. gaan doordraaien. uw kind heeft hier aan zekerheid grenzend niets van meegekregen, hooguit dat "die meneer" boos was.

omdat ze zich door niemand gesteund voelen. u kunt natuurlijk een cursus vechten gaan volgen, maar als er een kwaaie staat, tja, verlies je toch.

het lijkt laf, maar (voorbeeld) als een vrouw met kleine kinderen door haar man wordt geterroriseerd, wordt door het hermandat geadviseerd dat moeder met de kinderen naar een blijf van mijn lijf huis vertrekt en de agressor kan er blijven wonen. waar gebeurd.