Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 27-05-2015 11:37:30
Computers & Telefonie

Wordt de pc langzamer?

[quote=crewmember schreef op woensdag 27 mei 2015, 09:44][quote=van leyden schreef op dinsdag 26 mei 2015, 15:52]de adverteerders.
hun probleem.



tja, totdat sites als tweakers, facebook, google, nu.nl, youtube, the pirate bay etc etc allemaal niet meer kunnen bestaan of je er voor moet gaan betalen. dan is het ook jouw probleem.

alleen bij tweakers krijg je bij een blokkering de melding:

je blokkeert onze banners :(

hoi! we zien dat je waarschijnlijk adblock, ghostery, noscript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. dat vinden we jammer, hiermee ontneem je tweakers in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. help ons door tweakers te whitelisten of beleef tweakers bannervrij en word abonnee! lees hier meer over ons verdienmodel.


en kan men de blokkering van die specifieke tweakers-site uit zetten door op de pictogram van abp te klikken en een vinkje te zetten bij " uitschakelen op tweakers.net" , dat is alles.
en zo kan men doen met elke site die men sympathiek vind of vind dat die ondersteund moet worden.
om dat allemaal te weten moet men de add-on adblock plus ook zelf gebruiken of zelf een beetje onderzoeken.

voor de rest maakt het niet uit of alles geblokkeerd wordt op de site's die je aangeeft, die genereren hun inkomsten sowieso wel, met of zonder blokkade.

het gebruik van adblock plus kan er wel toe leiden dat sommige site's niet helemaal goed werken als bepaalde onderdelen geblokkeerd worden en daardoor niet alles getoond wordt van een pagina.
maar ook dan is het zo dat aangegeven kan worden wat er wel en niet, of welke pagina wel of niet geblokkeerd moet worden.
voor de rest zie ik adblocker plus als een zegen indien men een beetje fatsoenlijk wil surfen zonder vergeven te worden door banners, popups en ander gedoe, en om die reden is abp ook zeer zeker een aanrader.