Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
perjalan - 29-06-2015 13:46:22
Huishouden & Energie

Airco zonder afvoerslang

[quote=dimov000 schreef op maandag 16 apr 2007, 14:30]als je het simpel wil houden....dan neem je een gewonere goedkopere airco met afvoerslang die je afknipt  (60 cm)en aansluit op een condensopvangbak van een condensdroger. deze condensopvangbak kan je kopen bij de bouwmarkt..zo'n 20/30 euro. deze opvangbak naast de airco zetten en...reglmatig 2x p/dag ledigen.... goedkope en werkende oplossing die ik al jaren in de slaapkamer gebruik. trouwens kijk goed of de maat afvoerslang past op de condensopvangbak. en ...het afvoerwater is uitermate goed plantenwater.



beste dimov000,

je idee voor een condensopvangbak die gebruikt wordt voor condensdrogers klinkt als een slim idee.
hoe zit het met de warmtevoer die normaal via de slang door het raam gaat? de warme komt nu weer de ruimte in toch? ik ben benieuwd naar je ervaring.